-- OGLAŠEVANJE --

FOTO: Sinoči trk dveh vozil, trije poškodovani

-- OGLAŠEVANJE --

Sinoči se je malce po pol sedmi uri zvečer na regionalni cesti Hrastnik-Marno zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Po podatkih Policije sta vozili med seboj čelno trčili, pri tem pa so se lažje telesno poškodovale tri osebe – poleg voznikov še potnica v enem izmed vozil.

Kot je povedal vodja hrastniške gasilske ekipe, ki je včeraj zvečer posredovala na kraju dogodka Slavko Draklser, so gasilci PGD Trbovlje-mesto in PGD Hrastnik protinaletno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja in nevtralizirali razlite tekočine po cestišču ter nudili pomoč NMP Hrastnik kot tudi policistom pri usmerjanju prometa in nevtralizirali razlite tekočine po cestišču.

Vsi trije (lažje) poškodovani udeleženci v prometni nesreči so bili s kraja odpeljani v Splošno bolnišnico Trbovlje.

V času intervencije je bila cesta popolnoma zaprta, zaradi ogleda in odpravljanja posledic je bila cesta od Hrastnika proti Rimskim Toplicam tako neprevozna vse do 21. ure. Po opravljenem ogledu policisti vodijo prekrškovni postopek, skozi katerega bodo ugotovljene vse okoliščine nesreče.

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Praznovanje trboveljskih potapljačev: Toni Mrak se pri 80 letih še vedno potaplja

Muhasta in nepredvidljiva Sava je zaradi svoje neraziskanosti izziv potapljačem. Veliki ljubitelj narave in povodnega sveta je DPD Trbovlje- Društvo za podvodne dejavnosti Trbovlje,...
-- OGLAŠEVANJE --