17.5 C
Trbovlje
nedelja, 19. septembra 2021
ZON.si1+1=2Razpis za ravnatelja vrtca

Razpis za ravnatelja vrtca

Svet zavoda Vrtca Litija je 17. marca v Uradnem listu objavil razpis za prosto delovno mesto ravnatelja. Zadnji dan za prijavo je jutri!

Kandidat mora imeti pedagoške, vodstvene, organizacijske in druge sposobnosti za uspešno vodenje zavoda, z delom pa bo pričel pričel 1. oktobra 2017. Z izbranim kandidatom bo sklenjena pogodba za mandatno obdobje petih let.

Prijavila se bo!

Kot nam je zaupala, se bo na razpis prijavila tudi sedanja ravnateljica Liljana Plaskan. Vrtec vodi že drugo mandatno obdobje, vse od leta 2007, pred tem pa je bila v vrtcu 20 let zaposlena kot vzgojiteljica.

Devet enot vrtca se razprostira na desetih lokacijah, od Jevnice, Kresnic, Hotiča, Vač in Litije do Save. V 35 oddelkih je vključenih preko 610 otrok.

Razpisni pogoji

Pisni prijavi morajo biti priložena dokazila o izpolnjevanju zahtevanih pogojev (izobrazba, naziv, opravljen strokovni izpit, opravljen ravnateljski izpit, o delovnih izkušnjah v vzgoji in izobraževanju, potrdilo iz kazenske evidence in potrdilo sodišča, da kandidat ni v kazenskem postopku) ter program vodenja zavoda za mandatno obdobje in kratek življenjepis.

SORODNI ČLANKI: 

Starčeva predaja ravnateljski stol

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toliko povpraševanja, da bodo v Zasavju cepili še v soboto in nedeljo

Iz zasavskih cepilnih centrov na pragu tega konca tedna sporočajo, da odpirajo tudi sobotne termine za namen cepljenja, v Zagorju pa bodo cepili celo...