19.6 C
Trbovlje
nedelja, 1. avgusta 2021
ZON.si1+1=2Razdrobljeni bodo na tri strani

Razdrobljeni bodo na tri strani

Dolski šolarji bodo v prihodnjem šolskem letu pouk obiskovali kar na treh različnih nadomestnih lokacijah. Njihovo zgradbo pa bodo zaradi temeljite prenove za eno leto zavzeli delavci.

Dolski šolarji na treh lokacijah

Marina Kmet

V večnamenskem prostoru v Podkraju bo pouk imelo 23 dolskih učencev, v Glasbeni šoli Hrastnik 38 učencev, vsi ostali bodo na matični šoli v Hrastniku.

Na matični šoli, OŠ Narodnega heroja Rajka Hrastnik se v ta namen že urejata dve novi učilnici, prostore na drugih dveh lokacijah pa bodo glede na obstoječe stanje dodatno opremili s šolsko opremo, pojasnjuje ravnateljica OŠ NHR Hrastnik Marina Kmet.

Na matični šoli gradijo prizidek za dve novi učilnici za dolske šolarje.

Kako bodo urejeni prevozi za šolarje?

“Dogovori glede logistike in prevozov šolarjev še potekajo, 13. junija, ob 17. uri, v dvorani Dolanka skupaj z ustanoviteljico občino Hrastnik načrtujemo roditeljski sestanek za starše. Na seji sveta staršev konec maja smo se dogovorili, naj predstavniki staršev vsa vprašanja staršev v zvezi z organizacijo pouka v naslednjem šolskem letu pošljejo na moj elektronski naslov,” dodaja Kmetova. Obvestilo o sestanku je objavljeno tudi na spletni strani šole.

SORODNI ČLANKI:

FOTO: Kakšna bo ‘nova’ dolska šola?

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toča in neurje, najslabše v Zagorju in Trbovljah

Več gasilskih enot so morali aktivirati trboveljski in zagorski gasilci. Poleg neurja je škodo povzročala tudi toča. Nekatera območja so ostala brez elektrike. Več v...