-- OGLAŠEVANJE --

Razdrobljeni bodo na tri strani

-- OGLAŠEVANJE --

Dolski šolarji bodo v prihodnjem šolskem letu pouk obiskovali kar na treh različnih nadomestnih lokacijah. Njihovo zgradbo pa bodo zaradi temeljite prenove za eno leto zavzeli delavci.

Dolski šolarji na treh lokacijah

Marina Kmet

V večnamenskem prostoru v Podkraju bo pouk imelo 23 dolskih učencev, v Glasbeni šoli Hrastnik 38 učencev, vsi ostali bodo na matični šoli v Hrastniku.

Na matični šoli, OŠ Narodnega heroja Rajka Hrastnik se v ta namen že urejata dve novi učilnici, prostore na drugih dveh lokacijah pa bodo glede na obstoječe stanje dodatno opremili s šolsko opremo, pojasnjuje ravnateljica OŠ NHR Hrastnik Marina Kmet.

Na matični šoli gradijo prizidek za dve novi učilnici za dolske šolarje.

Kako bodo urejeni prevozi za šolarje?

“Dogovori glede logistike in prevozov šolarjev še potekajo, 13. junija, ob 17. uri, v dvorani Dolanka skupaj z ustanoviteljico občino Hrastnik načrtujemo roditeljski sestanek za starše. Na seji sveta staršev konec maja smo se dogovorili, naj predstavniki staršev vsa vprašanja staršev v zvezi z organizacijo pouka v naslednjem šolskem letu pošljejo na moj elektronski naslov,” dodaja Kmetova. Obvestilo o sestanku je objavljeno tudi na spletni strani šole.

SORODNI ČLANKI:

FOTO: Kakšna bo ‘nova’ dolska šola?

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --