-- OGLAŠEVANJE --

Prvi novorojenček 2022 v Trbovljah je mala Meta

-- OGLAŠEVANJE --

Na svet je prišla kot prvi novorojenček v Splošni bolnišnici Trbovlje, za več podrobnosti pa smo povprašali kar ponosno mamico Katarino Bebar.

Soba v porodno-ginekološkem oddelku SB Trbovlje

Prvi porod, ki so ga zabeležili v Splošni bolnišnici Trbovlje v letošnjem letu, je potekal brez kakšnih zapletov ali posebnosti, porodnica Katarina pa je le dan po tem, ko se je njena druga nosečnost zaključila, povedala, da se počuti dobro.

“Meta je res pravo novoletno darilo, ki je osrečilo celotno družino,” je dejala Katarina Bebar, ki je rodila 54 cm veliko in 4100 g težko deklico včeraj, 2. januarja ob 7.50. Prva novorojenka v zasavski bolnišnici pa ni prvi Katarinin otrok, pač pa drugi, in ko bo zdravniško osebje dalo zeleno luč za odpust iz porodnišnice, se bo Meta pridružila 2 leti in pol staremu bratcu Tinetu ter seveda ravno tako veselemu očetu novorojenke Boštjanu v Čemšeniku.

SORODNI ČLANKI:

V Trbovljah prvi v 2021 – deček

 

 

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zdaj lahko predlagate bodoče nagrajence

Priznanja Občine Zagorje ob Savi se ob avgustovskem občinskem prazniku podeljujejo posameznikom, podjetjem, zavodom, organizacijam ter društvom, ki so s svojim delom pomembno prispevali...
-- OGLAŠEVANJE --