-- OGLAŠEVANJE --

Prosto delovno mesto čaka na pripravnika

-- OGLAŠEVANJE --

Prosto delovno mesto na Občini Hrastnik čaka kandidata, ki bo ustrezal razpisanim pogojem in pravočasno poslal vlogo za zaposlitev. Čaka ga zaposlitev za čas trajanja pripravniške dobe.

Za prosto delovno mesto Strokovni sodelavec VII/1 – pripravnik Na Občini Hrastnik zahtevajo izobrazbo, ki je najmanj visokošolska strokovna ali univerzitetna oziroma ustreza specializaciji po višješolski izobrazbi. Po podatkih Občine je pripravnik oseba, ki nima ustreznih delovnih izkušenj in prvič sklene pogodbo o zaposlitvi, ki ustreza stopnji njegove strokovne izobrazbe. Namen takšne zaposlitve je usposabljanje za opravljanje dela. Pripravnika se sprejme v delovno razmerje za določen čas trajanja pripravniške dobe.

Izbrani kandidat se bo v osmih mesecih trajanja razmerja usposabljal za opravljanje strokovnih nalog s področja družbenih dejavnosti, pomagal bo pri opravljanju raznovrstnih nalog povezanih s tajniškimi in administrativnimi nalogami in pri opravljanju nalog, vezanih na izvedbo protokolarnih opravil ter tudi druge naloge z delovnega področja po nalogu nadrejenega.

Zainteresirani mora do 25. aprila poslati vlogo na obrazcu, ki je, skupaj z razpisom, objavljen na spletni strani občine. Priložiti mora pisno izjavo in dokazila o izpolnjevanju pogojev ter življenjepis z drugimi znanji in veščinami.

Hrastniška komunala išče nove delavce

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

NEVERJETNO: Projekta trboveljskih dijakov z mednarodno postajo poletela v vesolje

Na Mednarodni vesoljski postaji so astronavti uporabljali program, ki so ga napisali dijaki 2. in 3. letnika Srednje tehniške in poklicne šole Trbovlje. Dijaki...
-- OGLAŠEVANJE --