18 C
Trbovlje
sreda, 5. oktobra 2022
ZON.siAktualnoPrometna nesreča v Kisovcu: k nepazljivosti botrujejo tudi višje temperature

Prometna nesreča v Kisovcu: k nepazljivosti botrujejo tudi višje temperature

Ob 15 .14 sta v Kisovcu trčili osebni vozili. Cesta je bila zaprta dobro uro in pol, k sreči pa hujših posledic ni bilo. Dve osebi sta se poškodovali, gasilci PGD Zagorje mesto in Trbovlje mesto so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih, pomagali pri prenosu poškodovancev v reševalno vozilo in pomagali pri usmerjanju prometa.

Foto: FB

Kot je povedal Toni Fakin, vodja intervencije iz PGD Trbovlje – mesto, se je v prometni nesreči eno vozilo prevrnilo v jarek, drugo pa ostalo na cestišču, zato je bila tudi zaprta cesta za ves promet, saj so morali počakati na vlečne službe. Trboveljski gasilci so sicer na kraju nesreče intervenirali skupaj z gasilci PGD Zagorje – mesto in policisti PP Zagorje ob Savi.

Kot je dejal Fakin, je šlo pri vožnji v nesreči udeleženih voznikov za nepazljivost, ki morda v teh dneh, ko se temperature zraka višajo, na cestah pa je ob vračanju iz službe običajno gneča, pravzaprav ni presenetljiva. Vsem voznikom zato polaga na srce, naj bodo pazljivi ter upoštevajo cestno-prometne predpise.

SORODNI ČLANKI:

Prometna varnost: Štiri leta brez smrtnih žrtev na trboveljskih cestah

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Elektro na delu v Zasavju! So pri vas že zamenjali stare števce v elektro omarici?

Na elektro omrežju v območju Zasavje, Radeč in Šmartnega pri Litiji, poteka projekt uvedbe naprednega merilnega sistema. V Zagorju in Trbovljah so že zaključili,...
X