-- OGLAŠEVANJE --

Prostor za novega sodelavca (spet) na Občini Hrastnik

-- OGLAŠEVANJE --

Na Občini Hrastnik iščejo strokovnega sodelavca za kulturo, šport in splošne zadeve. Prijave zbirajo do 16. novembra 2023. 

Kandidati, ki se bodo prijavili na prosto delovno mesto, morajo poleg splošnih pogojev, ki jih določajo predpisi s področja delovnega prava izpolnjevati tudi najmanj visokošolsko strokovno izobraževanje ali prvo bolonjsko stopnjo. Od kandidata pričakujejo 8 mesecev  delovnih izkušenj, strokovni izpit iz upravnega postopka, katerega lahko opravijo tudi najkasneje v treh mesecih od sklenitve delovnega razmerja.

Delovno mesto zajema pripravo analiz in poročil, vodenje in sodelovanje upravnih postopkov s tega področja. Vključuje tudi opravljanje drugih nalog danih iz strani nadrejenega, direktorja občinske uprave in župana.

Prednost imajo kandidati, ki izpolnjujejo predpisane pogoje, izbira bo potekala v več fazah, tako da se kandidati postopno izločajo. Preverjanje bo potekalo v obliki presojanja strokovne usposobljenosti iz dokumentacije, ki bo priložena, ustni razgovor bo vseboval vprašanja s področja, za katerega se razpisuje delovno mesto. Tisti, ki izbere največ točk bo izbran.

Prijava na delovno mesto mora biti oddana na predpisanem obrazcu poleg tega od kandidatov pričakujejo tudi življenjepis.

Več informacij je dostopnih na spletni strani Občine Hrastnik.

Občina Hrastnik ima odprta kar 3 delovna mesta

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zasavje: Pozitiven in mlad kolektiv vabi v svoje vrste

Vse to ponuja podjetje Dukart, ki ima že skoraj 20 letne izkušnje na področju razvoja in izdelave kartonske embalaže iz valovitega kartona. Podjetje je...
-- OGLAŠEVANJE --