-- OGLAŠEVANJE --

Prevozili že 35.000 kilometrov, potrebe po prevozih vse večje

-- OGLAŠEVANJE --

Vožnje, ki jih izvajajo trboveljski prostovoljci v projektu Prostofer, starejšim omogočajo samostojno opravljanje opravkov pri zdravniku, na banki, v trgovini …Predvsem gre za pomoč starejšim nad 65 let, ki ne vozijo sami, imajo slabšo povezavo z javnim prevozom ter nižje mesečne prihodke.

»Z zagotavljanjem brezplačnih prevozov za starejše izboljšujemo mobilnost, povečujemo varnost v cestnem prometu in socialno vključenost starejših na splošno. Največjo zaslugo za to, da je bil projekt med občani odlično sprejet pa imajo zagotovo vozniki prostovoljci, ki svoj čas, energijo in dobro voljo nesebično namenjajo starejšim,« ponosno na vse, ki pomagajo – teh je nekaj več kot 10, s prstom pokažejo na Občini Trbovlje.

Potrebovali bi še več prostovoljcev, saj je potreb po prevozih vedno več. »Zato prijazno vabimo vse, ki bi se radi pridružili projektu Prostofer kot prostovoljci, da zberete pogum in se vabilu odzovete, saj hvaležnost in zadovoljstvo ob tem, ko veš, da si nekomu s tako preprosto malenkostjo polepšal dan, nimata meja.«

Kontakt za tiste, ki jih zanima več o občasni pomoči v obliki prevozov starejših, je 03 56 67 740 (Rdeči križ Trbovlje) ali 03 777 99 06 (Občina Trbovlje).

Brezplačni prevozi za zasavske upokojence so se dobro prijeli – do zdravnika peljejo tudi na drugi konec države!

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Župan ogorčen! Kdo krade rože z mostu?

Pred hrastniškim občinskim praznikom vsako leto poskrbijo za zasaditev in ureditev zelenic ter gredic po občini. A tokrat je to nekoga zmotilo ... Ponoči so...
-- OGLAŠEVANJE --