today-is-a-good-day
5.1 C
Trbovlje
ponedeljek, 4. marca 2024
ZON.siAktualnoPrepoved obiskov v trboveljski bolnišnici

Prepoved obiskov v trboveljski bolnišnici

Zaradi povečanega števila respiratornih obolenj, so se v Splošni bolnišnici Trbovlje odločili za začasno prepoved obiskov. Ta velja na internem oddelku in internističnem delu Enote za intenzivno nego in terapijo. 

Prepoved velja od včeraj, 6. 2. 2024, z ukrepom pa želijo obvarovati zdravje bolnikov, ki se zdravijo v Trbovljah. V času veljavnosti ukrepa ne veljajo informacije o obiskih, ki so navedene na spletni strani internega oddelka in EIN, še opozarjajo v SBT.

Kopiramo informacije svojcem na internem oddelku objavljene s strani bolnišnice:

Svojci, ki želijo prejeti informacije o sprejetih bolnikih, lahko pokličejo na telefonske številke 03 56 52 690 delovnik od 10.00 do 11.00. Izven rednega delovnega časa informacije podajamo samo izjemoma, v primeru pomembne spremembe zdravstvenega stanja bolnika. Za prejem informacij lahko zaprosijo samo svojci, ki imajo pravico prejemanja informacij (skrbniki, na pooblastilo bolnika).

Zaposleni, ki sprejme klic, preveri identiteto kličočega, sorodstveno ali drugo razmerje in geslo za prejem informacij ter to zabeleži. Informacije o bolniku poda sobni zdravnik, in sicer tako da vrne klic istega dne med 11.00-20.00.

»Uspeli smo tisto, kar so se trudili že od 2018.«

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Trboveljčani iščejo častnega občana

Čas je za letošnje zbiranje predlogov za podelitev naziva "častni občan" in "prvojunijske nagrade" v Občini Trbovlje. Predloge lahko oddajo posamezniki, nevladne organizacije, društva,...