22.7 C
Trbovlje
petek, 24. septembra 2021
ZON.siAktualnoPrenovljen parket v Športni dvorani Zagorje

Prenovljen parket v Športni dvorani Zagorje

Tudi v Zavodu za šport Zagorje epidemija koronavirusa onemogoča normalno delovanje, saj je Športna dvorana Zagorje, s katero upravljajo, v tem času manj zasedena kot sicer. A so situacijo, v kateri so se znašli, v omenjenem zavodu izkoristili za celovito prenovo igralne površine v dvorani, ki bi jo v normalnih razmerah zaradi nenehne zasedenosti zaradi tekmovanj in priprav športnikov, težje opravili.

Prvič, odkar je bila zgrajena, je tako športna dvorana doživela celovito prenovo okoli 1400 kvadratnih metrov igralne površine. Parket so zbrusili, ga na novo lakirali in na novo narisali oznake na igralnih površinah. Naložba, ki jo financira Občina Zagorje ob Savi, je vredna okoli 30.000 evrov. Kot je povedala direktorica Zavoda za šport Zagorje Samantha Lovše, je to velika pridobitev, ki je zelo pomembna za vse uporabnike dvorane. Ta je v času, ko normalno obratuje, vsak dan zasedena od 7.30 do 23. ure. Zato so v Zavodu za šport hvaležni, da jim je Občina Zagorje prisluhnila in pomagala pri ureditvi dvorane, kjer že nestrpno čakajo na umiritev epidemiološke slike in vrnitve vseh uporabnikov v njihove prostore.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

So drugačni – pa kaj potem! Vsak je dragocen diamant …

Z naraščanjem življenjske dobe narašča tudi število obolelih ljudi za demenco. Alzheimerjeva bolezen je najpogostejši vzrok demence, ki se začne neopazno in postopoma napreduje. Včeraj...

Funk Fu z novim singlom Skica

Pokopališke poti do nove podobe

Obvestilo o POPOLNI zapori parkirišč