11.9 C
Trbovlje
nedelja, 25. februarja 2024
ZON.siAktualnoPreiskava še vedno poteka

Preiskava še vedno poteka

Kriminalistična preiskava o nepravilnostih na Centru za socialno delo Trbovlje še vedno poteka.

Spomnimo, v trboveljskem Centru za socialno delo se je pred časom razkrilo, kako je tedanja direktorica, danes pa poslanka SMC Irena Grošelj Košnik najemala kredite, ob tem pa očitno pozabila na plačevanje prispevkov zaposlenim.

Revizija marca letos odkrila nepravilnosti

Irena Grošelj Košnik
Irena Grošelj Košnik

Marca letos je bila končana izredna revizija poslovanja Centra za socialno delo Trbovlje, ki jo je Ministrstvo za delo odredilo decembra 2015 zaradi zaradi sumov o nepravilnostih pri najemanju kreditov in neplačevanju prispevkov za socialno varnost zaposlenih na centru. Izredno revizijo, ki je razkrila več nepravilnosti, in vse zbrane dokumente so takrat predali v roke kriminalistov.

A kriminalisti preiskave po 8 mesecih dela še vedno niso zaključili. “Kriminalistična preiskava glede nepravilnosti na Centru za socialno delo Trbovlje še vedno poteka,” nam je na naše vprašanje na kratko odgovorila Maja Ciperle Adlešič iz Policijske uprave Ljubljana.

Trboveljčanka na zatožno klop ali nazaj v parlament?

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V spletni goljufiji oškodovana za več 1000 evrov

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja, poleg rednih nalog, obravnavali še: PP Hrastnik Prijavo kaznivega dejanja v ponedeljek. Neznani storilec je poškodoval vetrobransko steklo...