-- OGLAŠEVANJE --

Pozor! Za plačilo je prejel ponarejene bankovce

Policisti so na območju Zasavja v minulem tednu poleg rednih nalog obravnavali še:

-- OGLAŠEVANJE --

PP Zagorje

S tatvino gradbenih cevi na območju Podkuma so storilci podjetje oškodovali za okoli 400 evrov. Policisti bodo na pristojno okrožno državno tožilstvo vložili kazensko ovadbo.

Obravnavali so nasilje v družini na območju Kisovca. Policisti bodo po vseh zbranih podatkih obvestili pristojne inštitucije in podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Na relaciji med Zagorjem in Trbovljami je bila izgubljena moška denarnica z vsebino, na bankomatu v Kisovcu pa denar.

Oškodovanec je za plačilo prejel dva bankovca v vrednosti 50 evrov, ki sta ponarejena. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

V prometni nesreči sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in kolesar. Po vseh zbranih obvestilih bodo zoper povzročitelja izvedli prekrškovni postopek.

Pri zlorabi informacijskega sistema je bilo oškodovano podjetje v Zagorju. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Prometna nesreča z materialno škodo se je zgodila v Zagorju. Udeležencem so možje v modrem izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

PP Hrastnik

Prišlo je do zlorabe plačilne kartice. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Obravnavali so kaznivi dejanji povzročitve lahke telesne poškodbe. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Ustavili so voznico, ki ni imela veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so ji vozilo zasegli. Sledi še prekrškovni postopek.

PP Trbovlje

V Trbovljah so občanu zasegli zavitek, v katerem je imel neznano posušeno rastlinsko snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bodo zoper njega izvedli prekrškovni postopek.

Intervenirali so v Trbovljah, kjer sta se sprla in stepla dva moška. Po vseh zbranih obvestilih bodo ustrezno ukrepali.

Neznanec je v času od 9. do 11. junija iz hodnika večstanovanjske zgradbe v Trbovljah odtujil električni skiro in s tem lastnika oškodoval za 350 EUR. Za neznancem še zbirajo obvestila.

Zasegli so še en zavitek, v katerem je imel občan neznano posušeno rastlinsko snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bo zoper njega izveden prekrškovni postopek.

V nočnem času je neznanec poskušal vlomiti v trgovino v Trbovljah.

Storilec je ponoči na parkirišču v Trbovljah z neznanim predmetom poškodoval lak na parkiranem vozilu ter s tem lastnika oškodoval za 100 EUR.

Obravnavali so kršitev javnega reda in miru na javnem kraju. Zoper kršiteljico vodijo postopek o prekršku.

Na Policijski postaji Trbovlje še vedno hranijo mobilni telefon znamke Huawei, črne barve, ki je bil najden dne 22. maja v popoldanskem času na območju Trbovelj. Lastnika pozivajo, da se zglasi na PP Trbovlje in prevzame najden predmet.

PP Litija

Oseba je prijavila kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari, ki je bila storjeno v naselju Lukovec. Policisti o tem še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

V naselju Šmartno pri Litiji je bil kršen javni red in mir. Zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

V Zgornjem Hotiču sta trčila voznica ter voznik osebnih avtomobilov. Nastala je majhna materialna škoda, policisti pa so ob izpolnjenih pogoji odstopili od ogleda kraja prometne nesreče.

Prometna nesreča se je zgodila tudi v naselju Litija, kjer sta trčili voznici osebnega avtomobila. Nastala je majhna materialna škoda, policisti pa so ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda kraja prometne nesreče.

Voznik je na relaciji Litija – Gabrovka z vozilom trčil v divjad. Ob izpolnjenih pogoji so odstopili od ogleda kraja prometne nesreče.

Policisti so zasegli “sfriziran” moped

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --