-- OGLAŠEVANJE --

Po seji nadzornega sveta – direktor komunale odhaja!

-- OGLAŠEVANJE --

Po tem, ko smo poročali, da na Komunalo Trbovlje prihaja prokurist Janez Žlak – potrdil ga je trboveljski občinski svet, so na četrkovi seji nadzornega sveta – pričakovano – s trenutnim direktorjem Komunale Trbovlje Igorjem Glušičem dorekli sporazumni razhod. 

Nadzorni svet Javnega podjetja Komunala Trbovlje je na svoji 5. redni seji z direktorjem Igorjem Glušičem dosegel dogovor o sporazumnem prenehanju funkcije. Igor Glušič bo na funkciji direktorja ostal do 31. decembra letos, nato bo vodenje prevzela nova uprava.

Igor Glušič. Komunala Trbovlje

Spomnimo – direktor Glušič in župan Zoran Poznič nikakor nista našla skupnega jezika. Medtem ko je prvi trdil, da ni prišel do župana, je drugi na seji razkril, kakšne laži o njemu trosi direktor. Da sodelovanje med njima ne bo mogoče je bilo jasno tudi s postavitvijo prokurista ob bok komunalnemu direktorju.

Na prvo oko kot maščevanje za imenovanje prokurista je bilo tudi dejanje direktorja Glušiča, ko je le dan pred sejo, v javnost “vrgel” novico, da je podal kazensko ovadbo zoper nepravilnosti pri vodenju komunala – in to ne za čas Tomaža Trotovška, temveč za čas vodenja Milana Žnidaršiča, ki je – nikakor ne gre za naključje – strankarski kolega župana Zorana Pozniča.

Kaj bo naloga prokurista Janeza Žlaka, kdo bo s prihodnjim letom peljal naprej vajeti komunale in od kje razlog za razrešitev, nam je odgovore obljubil še danes predsednik nadzornega sveta Matjaž Popotnik. Več vsekakor sledi.

 

Prokurist potrjen – kaj bodo njegova pooblastila pa ne ve ne župan, ne direktor komunale

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Napihal čez 1 mg/l in kar na licu mesta ostal brez izpita

Policisti so minuli vikend na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še: PP Hrastnik V petek je bila občanu zasežena zelena rjava posušena rastlina (sum konoplja)...
-- OGLAŠEVANJE --