-- OGLAŠEVANJE --

Pijan zapeljal v jarek

-- OGLAŠEVANJE --

Minuli petek dopoldan in popoldan sta se v naselju Izlake, pri podjetju ETI, in v Kisovcu, zgodili prometni nesreči I. kategorije. Policisti so v obeh primerih odstopili od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov, potrebnih za odločitev o prekršku pri prometni nesreči z majhno poškodbo ter pred tem ugotovili ali voznika in vozili izpolnjujeta pogoje za udeležbo v cestnem prometu.

Zagorjanka je naznanila kaznivo dejanje zatajitve na bančnem avtomatu. Na bankomatu je namreč pozabila denar v reži, neznani storilec pa je denar našel in si ga protipravno prilastil.

Vlomilec iz kleti odnesel za 1.000 evrov

Hrastniški policisti pa so bili v petek obveščeni o vlomu v klet, ki naj bi se zgodil še v letu 2017. Storilec je lastnico oškodoval za 1.000 evrov.

V nedeljo zjutraj je na lokalni cesti Slačnik – Ravenska vas voznik osebnega avtomobila v
rahlem desnem ovinku zapeljal na levo stran cestišča in v obcestni jarek, vozilo pa se je pri tem prevrnilo na levo stran. Pri preiskavi prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je voznik vozil pod vplivom alkohola, saj je indikator alkohola pokazal kar 1.01 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Povročitelju prometne nesreče so policisti vročili plačilni nalog z
globo za ugotovljeno kršitev vzroka prometne nesreče, za vožnjo pod vplivom alkohola pa so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo ter zoer njega uvedli postopek o prekršku na Okrajnem sodišču v Trbovljah.

Na gradbišču na Cesti 9. avgusta v Zagorje so zaradi okvare semaforja policisti urejali promet.

Včeraj, nekaj po 21. uri, je občan obvestil policiste, da po Hrastniku vozi vinjen občan.
Policisti so voznika izsledili na Cesti 3. julija v Hrastniku. Opravljen je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,67 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --