2 C
Trbovlje
nedelja, 25. februarja 2024
ZON.siAktualnoPekarna Kruhek odpečatena

Pekarna Kruhek odpečatena

Pekarna Kruhek v Trbovljah, ki so jo pred nekaj tedni 'zapečatili' dacarji, zdaj ponovno posluje. V pekarni zatrjujejo, da uradnega pečata FURS niso poškodovali.

Lastniki Pekarne Kruhek, ki ne želijo biti imenovani, so nam v telefonskem pogovoru povedali, da so pekarno odprli v dogovoru s FURS. “Smo v kontaktu s FURS, del obveznosti smo že poravnali. Pečata nismo poškodovali mi, kot je tudi jasno razvidno iz policijskega zapisnika, ampak nekdo drug, vandali. Skozi vrata pekarne tudi ni nihče vstopil. Pečat je bil poškodovan samo v tej, trboveljski poslovalnici,” so informacije o kazenski ovadbi zaradi poškodovanja pečata FURS pojasnili lastniki Pekarne Kruhek, ki je bila zapečatena 3 tedne.

Kdo je poškodoval pečat FURS?

Kdo je torej poškodoval uradni pečat FURS? Na Policijski upravi Ljubljana so nam povedali le, da zaradi spoštovanja določil varstva osebnih podatkov ne morejo odgovarjati na vprašanja, ki se nanašajo na konkretne fizične ali pravne osebe.

Izjavo lastnikov pekarne pa so nam potrdili na FURS. “Zaradi varovanja davčne tajnosti konkretnih informacij, ki se nanašajo na posameznega davčnega zavezanca, ne moremo sporočati, lahko pa potrdimo, da smo poslovalnico odpečatili in omogočili njeno ponovno poslovanje,” pravi Stojan Glavač iz FURS.

Pekarna Kruhek je tako spet normalno odprta: “ljudje radi hodijo k nam, pekarna je zelo obiskana, saj pečemo dober kruh,” so še dodali lastniki.

Peki šli na prisilni “letni dopust”

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V spletni goljufiji oškodovana za več 1000 evrov

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja, poleg rednih nalog, obravnavali še: PP Hrastnik Prijavo kaznivega dejanja v ponedeljek. Neznani storilec je poškodoval vetrobransko steklo...