-- OGLAŠEVANJE --

Odprt razpis za direktorja v zagorskem mladinskem centru

-- OGLAŠEVANJE --

Svet zavoda Mladinski center Zagorje ob Savi (MC ZOS) je objavil javni razpis za direktorja, ki bo zavod vodil v prihodnjih štirih letih. Prijave so odprte do nedelje, 17. aprila. 

Med drugim morajo kandidati imeti najmanj visokošolsko izobrazbo prve stopnje oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo in najmanj tri leta delovnih izkušenj. Pomembno je tudi poznavanje področja dela mladinskega centra, kandidati pa naj bi imeli tudi izkušnje pri pripravi projektov oziroma aktivnosti za mladino, sposobnost organiziranja in vodenja ter odlično poznavanje vsaj enega tujega jezika, predvsem angleščine, francoščine ali nemščine. 

Kandidat za direktorja mora prijavi priložiti tudi program dela in vizijo razvoja centra v prihodnjem štiriletnem mandatu. O izbiri direktorja bodo kandidati obveščeni v 15-dneh po opravljenem izboru, je še zapisano v javnem razpisu, ki je objavljen na Zavodu za zaposlovanje in tudi na spletni strani MC ZOS. 

Vnovično kandidaturo za direktorja zagorskega mladinskega centra je za Zon.si potrdil tudi dosedanji direktor Marko Pavlovič, ki javni zavod vodi že tri mandate.

SORODNI ČLANKI:

Mladi, z idejami na plan. Rezerviranih je 3000 evrov!

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po malenkost hladnejšem vikendu je znova pritisnilo

"Na urgentnem centru sicer beležimo 30 odstotni porast obiska, ki pa ni posledica vročinskega vala," je s pojasnilom pričela vršilka dolžnosti strokovne direktorice in...
-- OGLAŠEVANJE --