0.2 C
Trbovlje
sreda, 6. decembra 2023
ZON.si1+1=2Odprt razpis za direktorja v zagorskem mladinskem centru

Odprt razpis za direktorja v zagorskem mladinskem centru

Svet zavoda Mladinski center Zagorje ob Savi (MC ZOS) je objavil javni razpis za direktorja, ki bo zavod vodil v prihodnjih štirih letih. Prijave so odprte do nedelje, 17. aprila. 

Med drugim morajo kandidati imeti najmanj visokošolsko izobrazbo prve stopnje oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo in najmanj tri leta delovnih izkušenj. Pomembno je tudi poznavanje področja dela mladinskega centra, kandidati pa naj bi imeli tudi izkušnje pri pripravi projektov oziroma aktivnosti za mladino, sposobnost organiziranja in vodenja ter odlično poznavanje vsaj enega tujega jezika, predvsem angleščine, francoščine ali nemščine. 

Kandidat za direktorja mora prijavi priložiti tudi program dela in vizijo razvoja centra v prihodnjem štiriletnem mandatu. O izbiri direktorja bodo kandidati obveščeni v 15-dneh po opravljenem izboru, je še zapisano v javnem razpisu, ki je objavljen na Zavodu za zaposlovanje in tudi na spletni strani MC ZOS. 

Vnovično kandidaturo za direktorja zagorskega mladinskega centra je za Zon.si potrdil tudi dosedanji direktor Marko Pavlovič, ki javni zavod vodi že tri mandate.

SORODNI ČLANKI:

Mladi, z idejami na plan. Rezerviranih je 3000 evrov!

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

FOTO: Iz Dola je Miklavž odšel na veličasten sprevod v Zagorje

Miklavž se je najprej ustavil na Dolu pri Hrastniku, kjer so pripravili bazar, nato pa se je v spremljavi orkestra, bruhalcev ognja in množičnih...