12.2 C
Trbovlje
petek, 22. oktobra 2021
ZON.siAktualnoOdločbe so že na pošti

Odločbe so že na pošti

Na javni razpis za dodelitev 12 občinskih štipendij v študijskem letu 2016/2017 je prispelo 37 vlog. Odločbe o (ne)dodelitvi občinske štipendije bodo vlagatelji prejeli v tem tednu, so povedali na občini Trbovlje.

Po preverbi popolnosti vlog, dopolnitvi s podatki iz uradnih evidenc ter pridobitvi manjkajočih dokumentov s strani vlagateljev je komisija preučila utemeljenost pravočasnih in popolnih vlog ter jih ovrednotila, skladno z določbami pravilnika (60 % prejetih točk predstavljajo dohodki družine, 40 % pa učni uspeh vlagatelja). Dve štipendiji sta podeljeni vlagateljema s statusom študenta s posebnimi potrebami.

Dvanajsta štipendija še na čakanju

“Trije vlagatelji, ki so zbrali enako število točk, pa bo moralo na odločbo še nekoliko počakati. Komisija bo dvanajsto štipendijo podelila, ko bodo vlagatelji predložili dokazila s tekmovanj, raznih priznanj, sodelovanj pri raziskovalnih nalogah, itd. Po zaključku tega postopka bodo izdane še zadnje tri odločbe,” so pojasnili na občini Trbovlje.

O podpisu pogodbe bodo izbrani štipendisti obveščeni po pošti, še prej pa bo potrebno počakati, da bodo vse odločbe vročene in pretečeni pritožbeni roki.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

ZGODBA: Nekdanja radeška županja zbolela za rakom, tri leta kasneje še hčerka

Rak, ne le na dojkah, pač pa vsakršna oblika raka in vsaka resnejša bolezen, je osebna zgodba vsakega posameznika in njegovih svojcev. V prvi...