-- OGLAŠEVANJE --

Občanom bodo razdelili 12.500 € za ogrevanje

-- OGLAŠEVANJE --

Objavljen je javni razpis dodeljevanje občinskih denarnih pomoči v letu 2024 v občini Hrastnik. Upravičencem z visokim zneskom na položnici za daljinsko ogrevanje v letošnjih zimskih mesecih, bodo pomagali pri plačilu. Za ta namen bodo razdelili 12.500 evrov.

Pomoč je namenjena tistim, ki so se zaradi visokih položnic za ogrevanje znašli v težki situaciji in so najemniki ali lastniki stanovanj. Gre za strošek tekoče porabe daljinskega toplotnega ogrevanja v letu 2024. “Znesek pomoči bo odvisen od števila prosilcev. Tovrstno pomoč letos ponujamo prvič, občani so se že zanimali. Večinoma jih zanima, kam je potrebno oddati vloge,” razloži Suzana Venko iz Občine Hrastnik, ki z veseljem odgovori na morebitna vprašanja. Vlogo je potrebno oddati na Center za socialno delo, enota Hrastnik. Tam jih bodo pregledali in odločali, kdo je upravičen.

Obravnavali bodo le popolne vloge, kajti le tako bo zagotovljeno, da bodo sredstva porabljena res le za tiste, ki pomoč pri plačilu najbolj potrebujejo.

Vlogo z vsemi dokazili je potrebno oddati do 28. februarja. Odločbe, torej odločitve, bodo poslane po pošti najkasneje v roku 60 dni po zaključenem razpisu.

Ogrevanje v Trbovljah bo dražje, a še vedno cenejše kot …

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --