24.9 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.siAktualnoOb šoli možnost dela, mentorstvo in še evri v žep? DA!

Ob šoli možnost dela, mentorstvo in še evri v žep? DA!

Le komu ne bi bilo všeč, da ima tekom šolske ali študijske poti možnost direktnega vpogleda v delovni proces, kjer dodeljen mentor marsikaj, kar učijo v predavalnicah, podkrepi z razlago v praktičnem delu? Ali, da tekom priprave seminarske naloge na specifično in izrazito strokovno temo lahko vedoželjno pokuka v svet pravega delovanja in teorijo začuti skozi delovanje različnih delovnih področij? Ob tem pa še prejeti vsak mesec žepnino, poimenovano štipendija in se varnega občutka zazirati v prihodnost, češ, v/na Izlakah bo pa moja prva služba – same prednosti!

V družbah ETI d.o.o. in ETI PROPLAST d.o.o. tudi v tem šolskem in študijskem letu ponujajo pomoč pri prebijanju skozi znanje šolajočim se s področja strojništva, mehatronike in elektrotehnike. Še devet dni je namreč čas za prijavo na razpis za pridobitev kadrovske štipendije – za dijake IN za študente. V zadnjih 5 letih so štipendirali kar 86 dijakov in študentov. 

Vas je pritegnilo?

Razkrivamo le del, več pa si preberite tukaj. Tisti, ki ste prepoznali svoje razmišljanje v zgornjem orisu, kako izlaški ETI in šolajoča se družba lahko stopata z roko v roki, pošljite prijave na naslov: ETI d.o.o., Kadrovska služba, Obrezija 5, 1411 Izlake ali na elektronski naslov kadri@eti.si.

O podeljenih štipendijah bosta družbi obvestili kandidate predvidoma konec septembra.

 

 

SORODNI ČLANKI:

ETI štipendije: »Že prvi dan sem samostojno upravljal napravo …«

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...