-- OGLAŠEVANJE --

Nič več hiša duhov?

Bo propadajoči poslovni objekt Interpark na Savinjski cesti 34 v Trbovljah dobil novega lastnika?

-- OGLAŠEVANJE --

Nepremičnina v bližini trboveljskega gasilskega doma, v kateri je bil včasih Interdiskont, Hardi, Živex, zavarovalnica, pivovarna, fitnes in še kaj, je namreč na spletni strani slabe banke, to je Družbe za upravljanje terjatev bank (DUTB) označena z napisom: v zaključni fazi prodaje. Prodaja pa se po informativni ceni 226.000 evrov.

Prodajajo za 226.000 evrov + davek

Slaba banka je nepremičnino prevzela v sklopu nepremičnin od Nove KBM sredi leta 2014. “Objekt, ki smo ga prevzeli v zelo slabem stanju, smo očistili, opravili nujna vzdrževalna dela ter ga pripravili za prodajo. Pogajanja z zainteresiranimi kupci potekajo, več informacij pa bomo lahko podali, ko bo postopek prodaje zaključen,” so nam sporočili iz DUTB.

Poslovni objekt “Interpark Trbovlje” je bil zgrajen leta 1960. Skupna neto tlorisna površina objekta znaša 2.824 kvadratnih metrov in mu pripada 365,5 kvadratnih metrov zemljišča. Na funkcionalnem dvorišču pred stavbo so za obiskovalce namenjena urejena in označena parkirna mesta. Objekt je prazen in zato potreben manjše obnove. Nameniti ga je mogoče za skladiščne, proizvodne in trgovske dejavnosti.

Interpark6

Interpark7

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Tek na smučeh tudi brez snega

Na razpis Inovacije Zasavja za leto 2024 so v letošnjem letu prejeli 20 prijav za novitete, pri katerih je sodelovalo 100 inovatorjev in inovatork....
-- OGLAŠEVANJE --