-- OGLAŠEVANJE --

Javna dražba zaradi elektrarne na strehi

Zasavsko podjetje v finančnih težavah za seboj potegnilo še "prijatelja".

-- OGLAŠEVANJE --

Zaradi dolga zagorskega podjetja Gip Beton MTO Novi ljubljanski banki v višini slabih 20.000 evrov, je Okrajno sodišče v Trbovljah odredilo prodajo dveh nepremičnin na javni dražbi.

Visoka vrednost

Lokacija prodajanega kompleksa.
Lokacija prodajanega kompleksa.

Predmet prodaje na dražbi je proizvodno poslovni kompleks v Kisovcu, katerega vrednost je bila ocenjena na 177.000 evrov. Izklicna cena za nepremičnino na javni dražbi je dobrih 88.000 evrov.

Javna dražba bo na trboveljskem sodišču v torek, 22. novembra, ob 9.30.

Forgradova elektrarna na Gip Betonovi stavbi

Na nepremičnini, ki se prodaja in je v lasti podjetja Gip Beton, je postavljena elektrarna, katere lastnik je Forgrad, je za naš portal pojasnil stečajni upravitelj Forgrada Tomaž Kos.

Gre za dolg drugega podjetja

1418903247_papirjiV postopku javne dražbe podjetje GIP Beton zastopa odvetnik Blaž Guna. Pravi, da gre v resnici za prevzem dolga podjetja Forgrad iz Kisovca. Gip Beton je torej za Forgrad zastavil nepremičnino, ker ta lastnih nepremičnin nima. Pomoč, po besedah Gune, menda izhaja iz naslova sodelovanja podjetij v preteklosti. Dolg je nastal kot posledica neplačanega kredita, je še dejal Guna.

Gip Beton MTO

Zagorsko podjetje se ukvarja z osnovnimi deli v gradbeništvu vse od ustanovitve leta 1992. Osnovna sredstva, po podatkih Ajpesa, znašajo dobrih 9.600 evrov, direktor podjetja pa je Gabrijel Brezovar. Klicali smo tudi na sedež podjetja, a včeraj nismo uspeli priklicati nikogar.

300.000 evrov za kisovški elektrarni

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --