-- OGLAŠEVANJE --

Na terenu vse enote PGD Trbovlje – mesto in zagorski gasilci

V soparnem petkovem popoldnevu so se v zasavskih mestih razbesnele nevihte. Bralci poročajo o toči in močnih nalivih, medtem ko na drugem koncu Zasavja sije sonce. Pestro vremensko dogajanje je povzročilo kar nekaj nevšečnosti.

-- OGLAŠEVANJE --

Bralci poročajo o pestrem vremenskem dogajanju. Medtem ko v Trbovljah in tudi Hrastniku klesti toča, drugi poročajo o oblačnosti, v litijski občini ponekod že cel dan sije sonce.

Dogajanje je najbolj burno v Trbovljah in Zagorju, kjer so na terenu številne gasilske enote.

“Prišlo je do požara na stanovanjskem objektu v naselju Ostenk, ki je že pod nadzorom. Ostale trboveljske enote so posredovale v Trbovljah in Bevškem, kjer je voda ogrožala stanovanjske objekte,” nam je povedal Anžej Sticher iz PGD Trbovlje-mesto.

“Vreme je bilo intenzivno, utrgal se je oblak s točo. Pestro je bilo v naseljih Loke, Izlake, Hotedršica, Ravenska vas, Kolovrat, Čemšenik, najhuje pa v samem mestu Zagorje, kjer so bile zalite kleti, težave z meteorno vodo, nekaj podrtih dreves. Na terenu je bilo 66 gasilcev iz sedmih zagorskih društev. Trenutno se razmere počasi umirjajo,” je razložil še Marko Bokal, vodja intervencije v Zagorju.

Zbrali smo nekaj fotografij, ki so jih objavili sledilci našega družbenega omrežja.

FOTO: Na območju Ceroza 110 gasilcev

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --