-- OGLAŠEVANJE --

Avto brez voznice zapeljal na cesto

Minuli vikend so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

-- OGLAŠEVANJE --

PP Hrastnik

Obravnavali so spletno goljufijo. Oškodovanec je želel preko spleta najeti kredit, pri čemer je v večjih nakazilih v tujino nakazal denar za stroške. Oškodovan je bil za nekaj tisoč evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

V soboto so bili obveščeni o dogodku, kjer voznica ni dovolj zavarovala vozila, ki je brez nadzora zapeljalo na cesto. Do ogrožanja prometa ni prišlo. Voznici je bilo izrečeno opozorilo.

PP Litija

Do kršitve javnega reda in miru je prišlo v naselju Bobek, kjer zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

Javni red in mir je bil kršen tudi v naselju Litija. Kršitelju bo izrečena globa za prekršek.

V soboto so prejeli prijavo suma kaznivega dejanja Velika tatvina, ki je bila storjena v naselju Litija. Policisti o tem še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Kršitelj se je na območju Ljubljane nedostojno vedel do uradne osebe in ni upošteval njenih odredb. Zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

PP Zagorje

Občan je naznanil zlorabo bančne kartice pri prodaji artikla na spletu. Ugotovljeni so bili elementi kaznivega dejanja uporabe ponarejenega negotovinskega plačilnega sredstva. Policisti o tem še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo in pobegom v Hrastniku, kjer je v vozilo udeleženca trčil neznani voznik ter s kraja nesreče odpeljal. Opravili so ogled kraja nesreče, nadaljuje se zbiranje obvestil.

PP Trbovlje

Pri kontroli prometa so ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je vozil z vozniškim dovoljenjem, za katerega je bila izrečena sankcija prepovedi uporabe na območju RS. Policisti so mu zasegli vozilo, zoper njega vodijo postopek o prekršku.

Oškodovanka je prijavila, da je neznana oseba iz bančnega računa odtujila nekaj sto evrov. Policisti o tem še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

V Trbovljah je bil odtujen moped, policisti so storilca že izsledili. Vozilo mu je bilo zaseženo in vrnjeno oškodovancu. Pri postopku je bilo ugotovljeno še, da je vozil pod vplivom alkohola, prav tako se je kršil javni red in mir, zaradi česar je bil pridržan. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja tatvine, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo. Prav tako zoper njega vodijo postopek o prekršku.

Pri kontroli prometa so ustavili voznico osebnega avtomobila, ki je vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je imela na vozilu nameščene registrske tablice, ki ne pripadajo vozilu, katerega je vozila. Prav tako vozilo ni bilo registrirano, ni imelo veljavnega tehničnega pregleda ter obveznega zavarovanja. Osebni avtomobil je bil kršiteljici zasežen, zoper njo pa bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Z zračno puško ustrelil psa, čaka ga kazenska ovadba

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTO: Zgodilo se je točno to, kar so si želeli – obiskovalci so bili zelo presenečeni!

Gibalne predstave, plesni in pevski nastopi, koncerti, ulični performansi, delavnice, kulinarika in odlično predpoletno vzdušje so zaznamovali vse štiri dni hrastniških Rdečih revirjev. Mojca Ulaga,...
-- OGLAŠEVANJE --