-- OGLAŠEVANJE --

Mesto za mladinskega delavca v Trbovljah

V Trbovljah iščejo sodelavca ali sodelavko za delo na različnih projektih. Želijo si osebe, ki bi znala ustvarjati skupnost in ji je delo z mladimi in mladinskimi delavci v veselje.

-- OGLAŠEVANJE --

Mladinski delavec I je prosto delovno mesto, ki ga želijo zapolniti v Zavodu za mladino in šport Trbovlje. Za polni delavni čas bo do konca leta 2026 delo dobil izbran kandidat, ki ima zaključeno 5. stopnjo izobrazbe, smeri gimnazija, ekonomska, tehnična, oblikovna, pedagoška ali podobno in vsaj 8 mesecev delovnih izkušenj na enakem ali podobnem delovnem mestu. Posebna znanja in sposobnosti, ki jih zahtevajo so še komunikacijske in organizacijske sposobnosti, delo v timu, smisel za delo z mladimi, poznavanje programskih orodij pri delu z računalnikom, vodenje tima, znanje slovenskega in angleškega jezika ter pasivno znanje dodatnega tujega jezika, samoiniciativnost. Pri kandidatu želijo tudi sposobnost hitrega odzivanja, splošno iznajdljivost, poznavanje projektnega dela ter opravljen vozniški izpit B kategorije.

Z mladinskim delom proti prekarnosti mladih

Dela, ki jih bo opravljal nov sodelavec ZMŠT bodo obsegala strokovno in samostojno pripravo in izvedbo programa usposabljanja za mlade s področja prekarnosti ter nudenje svetovalne pomoči in podpore pri soočanju z omenjenim problemom. Poleg tega bo strokovno in samostojno vodil, usmerjal ter koordiniral projekt, skrbel za izvedbo posameznih aktivnosti ter spremljal in nadziral delo zunanjih izvajalcev. Za opravljeno delo bo moral pripravljati poročila, poročati o rezultatih in projekt predstavljati strokovni in širši publiki. Predvideva se tudi navezovanje stikov in sodelovanje z zunanjimi organizacijami.

Zainteresirani kandidati lahko življenjepis in dokazilo o doseženi izobrazbi pošljejo na tina.moljk@zmst.si ali po pošti na naslov ZMŠT še do 9. maja.

V lokalu na Rudarju iščejo novega najemnika

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --