-- OGLAŠEVANJE --

Mednarodno podjetje iz Zasavja zaposluje za nedoločen čas

-- OGLAŠEVANJE --

V svoje vrste sprejmejo osebo,  ki potrebuje nove izzive, želi osebno rast in bo v mednarodnem podjetju lociranem v Zasavju pokazal/a kar najboljše. Na Ribniku v Trbovljah ima podjetje na novo urejene poslovne prostore. Delo je dinamično, ekipa pa prijetna in si vedno pomagajo med seboj.

Z novim sodelavcem bodo sklenili pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas s trimesečnim poskusnim delom. Delo poteka v pisarni v Trbovljah v dopoldanskem času, občasno tudi na terenu in v tujini.

Podjetje Zmaj d.o.o. je redni plačnik, ki dobro plačuje za korektno opravljeno delo. Prilagodljivi so glede koriščenja dopusta in svojim zaposlenim omogočajo napredovanje in učenje. »Novemu sodelavcu bomo pomagali pri začetnih nalogah in poskrbeli za strokovni razvoj in krepitev znanja,« navdušeno pravijo v en glas.

Elektronik, mehatronik, elektroinženir, strojni inženir

Opis del in nalog

Tehnična podpora pri programiranju in nastavljanju ogrevalnih naprav, sodelovanje pri razvoju ogrevalnih naprav, priprava tehnične dokumentacije in vse ostale poprodajne aktivnosti.

Nudimo

Ponujamo delo izključno za mednarodnega naročnika, s podružnicami v Evropi. Dodaten plus so mednarodne izkušnje, stimulativno plačilo in urejeno delovno mesto. Delo v pisarni, terensko delo, delo v tujini.

Trajanje zaposlitve:

nedoločen čas

Poskusno delo: 3 mes.

Delovni čas: 40 ur/teden

Pričakujemo

Zaželeno je poznavanje cad orodij, sistemov ogrevanja, s poudarkom na toplotnih črpalkah.

Vozniško dovoljenje: B

Znanje jezikov:

slovenski jezik: razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče

angleški jezik: razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje dobro

Izobrazba: Ni posebej opredeljeno

Delovne izkušnje: zaželene

Način in rok prijave

kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, rok za prijavo: 30 dni

 

Kontakt za kandidate

Kontaktna oseba: Nika Šalamon, Telefon: 041 315 586 E-naslov: nika@zmaj-hs.com, Naslov: Zmaj d.o.o., Ribnik 8b, 1420 Trbovlje

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --