-- OGLAŠEVANJE --

Maruša iz Zasavja je z družino našla rešitev za vroče poletne dni

Danes in v naslednjih dneh vremenoslovci napovedujejo vroče poletne temperature. Zasavje za osvežitev ponuja letno kopališče v Trbovljah. Če po pogledamo še malce izven regije, sta na voljo še kopališče v Radečah in Rimskih Toplicah. Preverili smo, koliko bi za popoldansko kopanje v bazenih porabila 4-članska družina in kaj ponujajo.

-- OGLAŠEVANJE --

V Zasavju in okolici smo poiskali zunanja kopališča, v katerih se v vročih dneh obiskovalci lahko prijetno osvežijo. Postavili smo se v vlogo družine z dvema osnovnošolskima otrokoma in se na delavni dan v popoldanskem času odpravili na kopanje. Preverili smo ponudbo in cene popoldanskih vstopnic na letnih kopališčih Trbovlje in AquaRoma ter bazenu Radeče.

Aktivni dnevi na kopališču v Trbovljah

Velik plavalni bazen, srednji bazen za otroke in mali bazen za najmlajše je ponudba trboveljskega bazena, ki je odprt vse dni v tednu. Letos ponujajo nekaj novosti, o katerih smo pisali TUKAJ. Ker smo se na aktivno popoldne odpravili z avtomobilom, smo najprej mogli poiskati parkirno mesto. Brezplačno smo lahko parkirali na parkiriščih bližnje šole, saj med poletnimi počitnicami ni bilo pretirano zasedeno. Za družinsko vstopnico smo plačali 15 evrov, kopali smo se lahko od 13. do 19. ure. Kasneje ponujajo še večerno rekreativno plavanje do 21. ure. Ker so otroci po kopanju radi lačni, smo bili veseli gostinske ponudbe znotraj objekta.

Na bazenu v Trbovljah imajo med počitniškimi dnevi sicer tudi organizirane aktivnosti, več o tem pa v naslednjih dneh na ZON.si.

Novosti tudi v Radečah

V Radečah nas ob bazenu pričaka manjše brezplačno parkirišče, na travnatem nivoju pod bazenom pa še dodatna prosta mesta. Za vstopnino smo odšteli 17 evrov, kopali smo se od 13. do 19. ure. Kasneje je na voljo rekreacijsko plavanje, ob petkih in sobotah od 21. do 23. ure pa še nočno plavanje. Večji bazen z odskočno desko, ki so jo z veseljem uporabljali otroci ter dodatni mali bazen za otroke sta za obiskovalce odprta vsak dan v tednu. “Letos imamo na bazenu tudi organizirane dogodke ob petkih,” nam je povedala Maja Istenič, direktorica Kulturno turističnega rekreacijskega centra Radeče, ki upravlja z bazenom. Več o njihovem programu pa v prihodnjih dneh na ZON.si. Kot letošnjo novost nam je predstavila še gostinsko ponudbo, ki jo je letos prevzel Mladinski klub Radeče. Ponudili so nam prigrizke in osvežilno pijačo.

Otroke je razveselil tobogan

Na osvežitev v vročen popoldnevu smo se odpravili še na razvajanje v naravno termalno vodo letnega kopališča Aqua Roma, kjer sta otroke razveselila dva tobogana. Za popoldansko kopanje po 15. uri smo plačali 39 evrov. Tokrat smo si po osmi uri zvečer privoščili večerno plavanje, za katero smo odšteli še 30 evrov. Pred tem smo se dodobra okrepčali z večerjo v restavraciji. V sodelovanju z Aqua Romo bomo v nagradni igri v naslednjih dneh podelili brezplačno kopanje za celo družino ter s kartami razveselili še dva nagrajenca. Za sodelovanje nas spremljajte na naši Facebook strani.

Sorodni članki:

Kmalu odprtje trboveljskega bazena, letos tudi nova igrala

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --