-- OGLAŠEVANJE --

Noro! Na bazenu letos nova igrala, piknik “plc” in zanimive aktivnosti

En teden je od odprtja trboveljskega bazena, ki letos ponuja še boljši program in odlično gostinsko ponudbo.

-- OGLAŠEVANJE --

Danes poteka že skoraj zadnji šolski dan pred težko pričakovanimi poletnimi počitnicami, sezona plavanja na letnem kopališču v Trbovljah pa je že v polnem zamahu. Za najmlajše ravno v teh dneh dopolnjujejo ponudbo otroških igral, v pester program aktivnosti pa so vključili plavalne tečaje za otroke. Posebno vrednost aktivnostim na kopališču pa bodo dali prostovoljci, ki sodelujejo v programu Zavoda za mladino in šport Trbovlje.

Urejajo tudi kotiček za piknik, v sodelovanju s Centrom za krepitev zdravja ZD Trbovlje pa bo vsak petek ob 9. uri organizirana telovadba v vodi in druge aktivnosti za starejše.

“S ponosom sporočamo, da bo v organizaciji Plavalnega kluba Rudar Trbovlje v soboto, 22. junija, na trboveljskem bazenu potekalo tekmovanje z najdaljšo tradicijo v državi – 53. Lučkin memorial in 6. Razvojni pokal Slovenije. Na ta dan bo bazen namenjen samo tekmovalcem, vsi skupaj pa prijazno vabljeni, da jih pridete podpreti in glasno navijati. V nedeljo bo bazen odprt po urniku,” so sporočili iz ZMŠT.

 

Cene vstopnic na bazenu ostajajo nespremenjene. Cenik je dostopen na spletni strani Zavoda za mladino in šport Trbovlje TUKAJ.

Sorodni članki:

Kmalu odprtje trboveljskega bazena, letos tudi nova igrala

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --