14.3 C
Trbovlje
sobota, 1. oktobra 2022
ZON.si1+1=2Litija odpira 1.000 m2 velik Pumptrack poligon

Litija odpira 1.000 m2 velik Pumptrack poligon

V tednu mobilnosti bo Občina Litija v sodelovanju s Kolesarsko zvezo Slovenije in Kolesarskim društvom Litijski tempomat slavnostno odprla PUMPTRACK POLIGON LITIJA. Uradna otvoritev bo v sredo, 21.9. 2022 ob 16. uri.

Pumptrack poligon Litija se z vozno površino 1.000 m2 uvršča med enega največjih v regiji, pravijo na litijski občini, ki so poligon postavili v neposredni bližini stanovanjskega naselja Rozmanov trg na Ježi. Na otvoritvenem dogodku bosta prisotna ambasador dogodka »Grbine so fine«, Matej Žan, državni prvak BMX freestyle in inštruktor Kolesarske zveze Slovenije ter maskota lisjak Foksi. Dogajanje bosta popestrila animacijska programa »Foksijev kolesarski izziv« in »Mala pumparska šola«, ki bosta potekala pod strokovnim vodstvom licenciranih inštruktorjev Kolesarske zveze Slovenije.

Poleg grbin, ki so osnova kolesarskega poligona, pa pumptrack na Ježi vključuje še kup uporabnih elementov, ki bo navdušil kolesarje – VEČ TUKAJ!

 

SORODNI ČLANKI:

Pumptrack bo nova pridobitev za litijsko mladino

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V Retju prikaz najboljših jahačev in brezplačno jahanje ter aktivnost za obiskovalce

Trboveljsko konjeniško društvo, ki ima svoje prostore v Retju, v soboto pripravlja dogodek, kjer bi se radi predstavili in pokazali tudi napredek domačih jahačev....
X