-- OGLAŠEVANJE --

Končno počitnice! Zdaj pa bazen, šport, pustolovski park, letovanje …

Da otrokom ne bo dolgčas, bodo v Hrastniku za njih organizirali vrsto različnih delavnosti, ki jih v času poletnih počitnic pripravljajo v Občinski zvezi prijateljev mladine. Otroci se bodo julija in avgusta lahko pridružili izletu v Aqua Romo ali Ljubljano, pohodu in športnim aktivnostim, kopanju v Trbovljah, obisku pustolovskega parka ali letovanju v Savudriji.

-- OGLAŠEVANJE --

Že v sredo, 3. julija se bodo prijavljeni otroci s spremljevalci zbrali na avtobusni postaji pred blagovnico Mercator in se z avtobusom odpeljali v Rimske Toplice. Ker del cene izleta krije OZPM Hrastnik, je prispevek na otroka 5 evrov, vključuje pa prevoz, kopanje in sladoled. Prijave na to aktivnost so obvezne, potekajo pa do 1. julija na sedežu OZPM Hrastnik, po telefonu 03 56 42 378 ali na krchrastnik@siol.net.

“Aktivnosti v Občinski zvezi prijateljev mladine Hrastnik pripravljamo že vrsto let. Odzivi otrok so res dobri na vseh dejavnostih in tudi na letovanju,” je povedala Lilijana Oplotnik iz OZPM.

Z aktivnostmi bodo nadaljevali vse do konca poletja. Zaradi lažje organizacije je na določene potrebna prijava na že zgoraj opisani način. 8. julija se zainteresirani lahko prijavijo na obisk Hiše iluzij in gradu v Ljubljani, 10. julija se bodo odpravili na pohod po “poti srečno”, 17. julija se bodo kopali na bazenu v Trbovljah, 19. julija bo organizirano športno popoldne na rokometnem igrišču na Logu v Hrastniku. Letovanje v Savudriji bo potekalo med 24. julijem in 3. avgustom.

Po vrnitvi iz morja, se bodo otroci lahko odpravili na pohod na Kopitnik in v Gore, ki bo 14. avgusta, kopanje v Aqua Romi bodo ponovili 19. avgusta, Pustolovski park Geoss bodo obiskali 21. avgusta ter na zadnji počitniški ponedeljek preživeli zabavno kolesarsko dopoldne.

Program v celoti:

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --