17.3 C
Trbovlje
sreda, 5. oktobra 2022
ZON.siAktualnoKomunala Trbovlje išče vzdrževalca vodovodnega omrežja

Komunala Trbovlje išče vzdrževalca vodovodnega omrežja

Komunala Trbovlje išče je odprla delovno mesto za vzdrževalca – monterja vodovodnega omrežja in naprav II. Kandidati morajo imeti nižjo ali srednjo poklicno izobrazbo smeri metalurgija, strojništvo ali kovinarstvo, potreben je tudi vozniški izpit B kategorije. Rok za prijave je 25. avgust. 

Z izbranim kandidatom bo sklenjena pogodba za polni delovni čas, in sicer za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom, zahtevane delovne izkušnje pa znašajo 6 mesecev. Med delovnimi nalogami vzdrževalca – monterja bo odpravljanje ugotovljenih pomanjkljivosti in okvar, izvedba vseh del na področju rednega in investicijskega vzdrževanja internih in zunanjih naročil in investicij, montiranje in preizkušanje delovanja že vgrajenih elementov in naprav, redna in izredna menjava vodomerov ter pomoč pri izvajanju dezinfekcij in izvajanje tlačnih preizkusov vodovodnega sistema. 

Prijave sprejemajo po pošti na naslov Komunala Trbovlje, Savinjska cesta 11a, 1420 Trbovlje ali po elektronski pošti na naslov javno.podjetje@komunala-trbovlje.si. 

SORODNI ČLANKI:

Priložnost za delo: Komunala bo menjala polovico računovodstva

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Popolna zapora ceste nad Abecedo

Občina Hrastnik obvešča, da bo popolna zapora lokalne ceste LC 122020 HRASTNIK–PRAPRETNO–HRASTNIK na odsek ABCDE–Prapretno–odcep Retje. Zaradi gradnje kanalizacije bo popolna zapora lokalne ceste od...
X