-- OGLAŠEVANJE --

Komik in glasbenik že danes v Hrastniku

Včeraj so v Hrastniku poskrbeli za otvoritev 13. poletnega festivala hrastniške knjižnice z osrednjo temo "nogomet v Hrastniku". Še danes in jutri bodo obiskovalci lahko uživali v ustvarjalnicah, umetnosti, zabavo, glasbo in mnogih drugih aktivnostih.

-- OGLAŠEVANJE --

S himno Nogometnega kluba Hrastnik, ki jo je za 100 let njihovega delovanja napisal Damir Beganović in izvedli otroci Vrtca Hrastnik, so včeraj pričeli s tridnevnim poletnim festivalom hrastniške knjižnice. Nadaljevali so s pogovornim in zabavnim večerom v knjižnici. S pestrim in raznolikim programom, ki so ga namenili obiskovalcem vseh starosti, bodo še nadaljevali.

Še dva dni dogodkov

Danes in nato v sredo se bo pester program nadaljeval skozi cel dan. Že v dopoldanskem času so v knjižnici poskrbeli za obujanje starih iger, branje pravljic in reševanje ugank. “Namen festivala je ustvariti prostor za druženje in povezovanje ljudi v Hrastniku. Hoteli smo predstaviti bogato kulturno dediščino v občini in tudi organizacije, društva in podjetja, ki nam vedno pomagajo,” je pojasnila direktorica knjižnice Mateja Smodiš.

Obiskovalci bodo popoldne lahko ustvarjali, pekli mavrične palačinke, dekorirali balone, izdelovali nakit. Za zabavni del bodo poskrbeli prvošolčki hrastniške osnovne šole.

Lastna predstava Vrtca Hrastnik in pravljična urica za dedke in babice z vnučki

Kot smo že omenili, je rdeča nit letošnjega festivala nogomet. Prav zato bodo strokovni delavci Vrtca Hrastnik poskrbeli za igrano predstavo “Ronaldo špila za Hrasnk”, ki jo je, tako kot himno, napisal vzgojitelj Damir Beganivić. Za dozo smeha bo nato poskrbel še Sašo Stare, za zabavno glasbo pa Vili Resnik. V sredo pa bodo lahko na pravljično urico vnučki pripeljali svoje babice in dedke. “Veselimo se številnih obiskovalcev, ki nam dajo motivacijo, da se z organizacijo trudimo še naprej. Pripravili smo niz različnih dogodkov in verjamem, da bo vsak našel nekaj zase,” je še dodala direktorica.

Preberite še:

Več kot 80.000 obiskov v lanskem letu

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --