-- OGLAŠEVANJE --

2 prosti mesti: Kdor želi zaposlitev višjega svetovalca, še lahko odda vlogo

Kar dve delovni mesti za višjega svetovalca sta na voljo na Občini Trbovlje. Kandidata ali kandidatko iščejo z javnim natečajem, nudijo zaposlitev za nedoločen čas.

-- OGLAŠEVANJE --

Štiri leta delovnih izkušenj, znanje uradnega jezika, državljanstvo Republike Slovenije in nekaznovanost so pogoji, ki jih mora izpolnjevati kandidat, ki se bo potegoval za eno od uradniških delovnih mest na Občini Trbovlje. Kot so napisali v razpisni dokumentaciji, je želeno tudi znanje poznavanja upravnega poslovanja. Izbrani kandidat, ki bo zasedel delovno mesto višji svetovalec ali svetovalka za proračun na Oddelku za finance, proračun in gospodarstvo, bo moral imeti opravljeno tudi usposabljanje za imenovanje v naziv. Višji svetovalec ali svetovalka v Oddelku za okolje, prostor gospodarske javne službe pa poleg slednjega še strokovni izpit iz upravnega postopka.

Za delovne izkušnje, ki se dokazujejo z verodostojnimi listinami, se šteje delovna doba na tistem delovnem mestu, kjer je bila zahtevana ista izobrazba ali ena stopnja nižje. Čas pripravništva pa se upošteva le, če je bilo opravljeno za isto stopnjo izobrazbe.

Za prijavo mora kandidat izpolniti prijavni obrazec, ki je, ob ostali dokumentaciji, objavljen na spletni strani Občine Trbovlje. Poleg obrazca od potencialnih kandidativ želijo še kratek življenjepis in opis drugih znanj in veščin. Vloge bodo sprejemali še do 28. maja.

Trbovlje so varno mesto

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

GLASUJTE: Ali smo Zasavci nogometni navijači ali nas to ne zanima?

Zanima nas, ali boste spremljali tekmo prvenstva med Slovenijo in Anglijo, ki bo odločala o prihodnosti domačih navijačev?
-- OGLAŠEVANJE --