5.5 C
Trbovlje
sobota, 24. februarja 2024
ZON.siAktualnoKdo bo Švaganov nov direktor? Še 2 dni ...

Kdo bo Švaganov nov direktor? Še 2 dni …

Po odhodu Tadeja Špitalarja, ki je zagorsko občinsko upravo zamenjal za domačo trboveljsko, je v vedejevstvo ponovno privolil Matej Drobež, ki je že po odhodu Rudija Medveda v državno politiko nastopal kot v.d. direktorja, nato nekaj časa tudi kot polnopravni direktor občinske uprave, tokrat pa ponovno v vlogi vedeja. 

Naloge na razpisanem uradniškem položajnem delovnem mestu se opravljajo v nazivu druge stopnje – sekretar, so zapisali na začetku razpisa, s katerim iščejo novega direktorja občinske uprave. Poleg najmanj 7 let delovnih izkušenj, se od novega direktorja ali pa direktorice pričakuje vsaj visokošolska izobrazba ali visoka strokovna izobrazba s specializacijo.

Le še 2 dni je časa za prijavo na delovno mesto, kjer bo novi kandidat ali kandidatka stopil ob bok dolgoletnemu županu Matjažu Švaganu.

Znan zagorski podžupan, direktor pa od Švagana k Pozniču

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V spletni goljufiji oškodovana za več 1000 evrov

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja, poleg rednih nalog, obravnavali še: PP Hrastnik Prijavo kaznivega dejanja v ponedeljek. Neznani storilec je poškodoval vetrobransko steklo...