2.5 C
Trbovlje
četrtek, 8. decembra 2022
ZON.siAktualnoKdo bi rad bil del Božičnega mesta v Zagorju?

Kdo bi rad bil del Božičnega mesta v Zagorju?

Po treh letih premora Občina Zagorje ob Savi znova vabi zainteresirane k sodelovanju pri izvedbi Božičnega mesta. Dvodnevni dogodek se prične v petek, 16. 12. in nadaljuje v soboto, 17. 12. na ploščadi pred Weinbergerjevo hišo.

Občina Zagorje ob Savi, kot organizator prireditve, želi tudi tokrat v prireditev vključiti zagorska društva, zavode in podjetnike, ki se v občini ukvarjajo z izdelavo unikatnih, domačih in drugih obrti in jim ponuditi možnost, da izdelke, primerne za božično – novoletno obdarovanje, prodajo na enotnih prodajnih stojnicah, za katere bo tudi tokrat poskrbel organizator prireditve.

K sodelovanju in prodaji na stojnicah pa vabijo tudi tiste, ki bodo poskrbeli za primerno kulinarično ponudbo, namenjeno obiskovalcem prireditve. Prednost pri brezplačnem najemu stojnic bodo imela zagorska društva, zavodi in podjetniki.

V sklopu prireditve Božično mesto bo potekal tudi kulturni in zabavni program, za katerega bodo prav tako poskrbela domača kulturna društva in skupine.

Osnovni pogoj sodelovanja je do 5. decembra oddana prijavnica, ki jo najdete na tej povezavi. Na voljo bo omejeno število stojnic, zato si organizator prireditve pridržuje pravico, da bo v primeru prevelikega števila ponudb, posamezne ponudnike moral odkloniti. Lahko se zgodi tudi, da prireditev, zaradi višje sile (slabo vreme) odpade.

FOTO: Zagorje je postalo Božično mesto

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Košarkarji GESŠ Trbovlje do drugega mesta v Celju

Ob koncu prejšnjega tedna so se dijaki GESŠ Trbovlje udeležili področnega tekmovanja v košarki. Na turnirju, ki je potekalo v športni dvorani Gimnazije Celje...
X