-- OGLAŠEVANJE --

Kdaj bo padla podrtija

-- OGLAŠEVANJE --

Občina je dobila sodbo v primeru ‘Prekorškovine’, so pred slabim letom oznanili na občini Trbovlje. A zgodbi s propadajočo stavbo, ki ovira dostop do Sparove garažne hiše, še vedno ni videti konca.

Postopki se vlečejo že skoraj 10 let

Lastnik stavbe Matjaž Prekoršek se je namreč v začetku letošnjega leta na sodbo sodišča pritožil, do razpisa glavne obravnave pa v tem času še ni prišlo, navajajo na občini Trbovlje. A tudi v primeru, da sodnik odloči v prid občine Trbovlje, to ne pomeni rušenja podrtije, ampak, da dovoz do Sparove garažne hiše ostane tak, kot je, so nam že pred časom povedali na občini Trbovlje.

V omenjeni tožbi, ki se kot jara kača vleče že od leta 2007, gre namreč za zahtevo Prekorška, da občina Trbovlje oziroma Spar Slovenija vzpostavita prejšnje stanje, to je odstranita nasip ceste, asfalt in robnike, zaradi katerih, tako Prekoršek, je onemogočen vhod in raba objekta.

Občina dobila bitko, vojne še ne

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --