22.7 C
Trbovlje
petek, 30. julija 2021
ZON.siAktualnoKdaj bo padla podrtija

Kdaj bo padla podrtija

Občina je dobila sodbo v primeru ‘Prekorškovine’, so pred slabim letom oznanili na občini Trbovlje. A zgodbi s propadajočo stavbo, ki ovira dostop do Sparove garažne hiše, še vedno ni videti konca.

Postopki se vlečejo že skoraj 10 let

Lastnik stavbe Matjaž Prekoršek se je namreč v začetku letošnjega leta na sodbo sodišča pritožil, do razpisa glavne obravnave pa v tem času še ni prišlo, navajajo na občini Trbovlje. A tudi v primeru, da sodnik odloči v prid občine Trbovlje, to ne pomeni rušenja podrtije, ampak, da dovoz do Sparove garažne hiše ostane tak, kot je, so nam že pred časom povedali na občini Trbovlje.

V omenjeni tožbi, ki se kot jara kača vleče že od leta 2007, gre namreč za zahtevo Prekorška, da občina Trbovlje oziroma Spar Slovenija vzpostavita prejšnje stanje, to je odstranita nasip ceste, asfalt in robnike, zaradi katerih, tako Prekoršek, je onemogočen vhod in raba objekta.

Občina dobila bitko, vojne še ne

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Največ Zasavcev na Hrvaško, le nekaj manj na dopust kar v domače kraje

Na našem portalu smo pripravili anketo, v kateri smo bralce spraševali, kam se bodo letos odpravili na dopust. Kot kaže, večina odhaja ali pa...