25 C
Trbovlje
ponedeljek, 29. maja 2023
ZON.siAktualnoJih bo (v petem poskusu) prepričala nižja cena?

Jih bo (v petem poskusu) prepričala nižja cena?

Na dražbi, tokrat že v petem poskusu, naprodaj nepremičnine podjetja Svea – v stečaju. Ali se bo našel kupec, bo znano v začetku februarja 2017.

Ali se bo našel kupec znano februarja

Tomaž Kos

“Zanimanja za nakup še ni, je tudi še prezgodaj, ponavadi se interesenti oglasijo kakšen teden pred zaključkom dražbe,” je pojasnil stečajni upravitelj Tomaž Kos.

Upravno stavbo Svee na Cesti 20. julija 23 v Zagorju, vključno z zemljiščem, prodajajo po 35 % znižani ocenjeni likvidacijski vrednosti, za slabih 560.000 evrov. Skladiščni kompleks – desno stran, prodajajo po prav tako znižani ceni, in sicer za 336.000 evrov. Proizvodni kompleks – levo stran pa bo mogoče kupiti po znižani likvidacijski vrednosti za 1.783.000 evrov.

Osmim oddajajo v najem

Premoženje Svee v Starem Trgu pri Ložu, delno v Zagorju in delno v Litiji oddajajo 8 najemnikom za obdobje 1 leta, kar izteče različno do 31. julija 2017. Mesečno tako dobijo skoraj 12.000 evrov prihodkov iz najemnin. Eno izmed podjetij, ki se je odločilo za najem poslovnih prostorov v Zagorju, je tudi družba Magles, o čemer smo pred časom že pisali.

Kaj planira novi lastnik s Sveo?

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Sumijo na požig, ki se je iz enega avtomobila razširil še na drugega in na smetnjake

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:   PP Zagorje ob Savi: - v soboto so policisti nudili asistenco zdravstvenemu osebju ZD Zagorje ob Savi -...
X