-- OGLAŠEVANJE --

Izvajalec je znan, začenja se gradnja šole v Hotiču

-- OGLAŠEVANJE --

V Hotiču bodo kmalu zabrneli gradbeni stroji. Po tem ko so v poletnih mesecih položili temeljni kamen, je v sredo litijski župan Franci Rokavec, z direktorjem izbranega izvajalca Trgograd Tomom Kresom, podpisal gradbeno pogodbo za izgradnjo Vzgojno izobraževalnega objekta Hotič.

Že dolgo načrtovani projekt gradnje Vzgojnega izobraževalnega centra Hotič se bliža uresničitvi. Projekt za katerega prvi osnutek idejne zasnove sega v leto 2015 je dobil gradbenega Izvajalca. Investicijo, ocenjeno na 5,5 milijona evrov, bo gradilo podjetje Trgograd.

Podpis pogodbe napoveduje izgradnjo novih prostorov za potrebe predšolske in osnovnošolske vzgoje ter večnamensko dvorano s prostori za delovanje krajevne skupnosti, ki bo služila tako učencem kot vsem ostalim krajanom.

Do izgradnje VIO bo podružnična šola Hotič delovala nemoteno

VIO Hotič bodo gradili v dveh fazah, tako da bo tekom gradnje omogočena normalna uporaba obstoječe podružnične šole Hotič. Dotrajano zgradbo bodo po končani gradnji novega objekta porušili in na njeni lokaciji uredili igrišča in vrt. Uredili bodo tudi cestno povezavo ter parkirne prostore v okolici.

Če ne bo kredita, za hotiško šolo predviden zmanjšan obseg del – kaj to pomeni za novogradnjo?

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po malenkost hladnejšem vikendu je znova pritisnilo

"Na urgentnem centru sicer beležimo 30 odstotni porast obiska, ki pa ni posledica vročinskega vala," je s pojasnilom pričela vršilka dolžnosti strokovne direktorice in...
-- OGLAŠEVANJE --