20.3 C
Trbovlje
ponedeljek, 15. avgusta 2022
ZON.siAktualnoIzbrana naslednica Barovičeve

Izbrana naslednica Barovičeve

Svet zavoda Splošne bolnišnice Trbovlje je med štirimi prijavljenimi kandidati za novo direktorico izbral univerzitetno diplomirano ekonomistko Natalijo Stošicki.

Izbrana s sedmimi glasovi ‘za’

“Izbrana je bila soglasno, s sedmimi glasovi ‘za’, saj je bila izmed vseh kandidatov najustreznejša,” nam je v imenu predsednika sveta zavoda Miloša Drnovška povedala Vesna Štukovnik iz kadrovske službe Splošne bolnišnice Trbovlje. Kandidatko za direktorico mora pred nastopom mandata potrditi še vlada RS.

Kdo je Natalija Stošicki

Zagorjanka Natalija Stošicki, tudi občinska svetnica stranke SMC v Zagorju, je trenutno zaposlena v SID Banki, kot pomočnica direktorja razvoja bančnih produktov, strategije in analiz. Pred tem je bila direktorica financ in računovodstva pri Vzajemni zdravstveni zavarovalnici, izvršna direktorica pri Alta Skladi, družbi za upravljanje, bila je tudi članica uprave pri družbi za upravljanje Medvešek Pušnik, pa svetovalka Agencije za pošto in elektronske komunikacije in med drugim tudi vodja sektorja trga kapitala in v. d. sektorja zavarovalništva in bančništva pri Ministrstvu za finance RS.

SORODNI ČLANKI:

Menjava na vrhu trboveljske bolnišnice?

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Zasavci še vedno največ na Hrvaško

Prejšnji teden smo objavili anketo in vprašali naše bralce, kje so ali kje bodo letos dopustovali. Prav nič presenetljivo ni, da je več kot...
X