-- OGLAŠEVANJE --

Izbran je nov direktor zagorske občine

-- OGLAŠEVANJE --

Z delom bo 52-letni magister znanosti Borivoj Grden pričel v ponedeljek in tako stopil ob bok dolgoletnemu županu Zagorju ob Savi. 

Grden je svojo poklicno pot začel v gospodarstvu in je kot diplomirani inženir strojništva deloval na vodilnih delovnih mestih tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Delo direktorja občinske uprave bo opravljal v 5-letnem mandatnem obdobju. Kot rečeno bo vajeti od trenutnega vršilca dolžnosti Mateja Drobeža prevzel v ponedeljek.

Konec lanskega leta je Tadej Špitalar sporočil, da kot direktor občinske uprave odhaja iz Zagorja in bo tovrstno delovno mesto zapolnil v Trbovljah. Na vedejevstvo je pristal Matej Drobež, ki je pokrival direktorjevo mesto tudi po odhodu Rudija Medveda iz zagorske občinske uprave.

Konec maja letos se je zaključil razpis za razpisano uradniško položajno delovno mesto, s katerim so izbrali novo levo roko Matjaža Švagana.

Kdo bo Švaganov nov direktor? Še 2 dni …

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --