-- OGLAŠEVANJE --

Občina oddaja gostinski lokal, ki mu je že določila tudi ime!

-- OGLAŠEVANJE --

V Trbovljah ne puščajo kaj veliko naključjem. Tudi nepremičnine, ki jih občina oddaja po večini opremijo, jim dajo ime in celo zrišejo logotipe. Tako je bilo tudi pri Paviljonu Park, kjer je po neuradnih informacijah že izbran ponudnik, od občine namreč v več kot dveh tednih nismo prejeli odgovora iz tega naslova. Niti nismo uspeli izvedeti katere vse nepremičnine občina ima, katere od teh oddaja in katere čakajo nove najemnike.

Na bazenu bo lokal Hajer

Lokal Hajer, kot so določili ime na občini naj bi obratoval v objektu trboveljskega bazena. Najemnina, ki jo od najemnika zahtevajo za opremljen gostinski lokal velik dobrih 400 kvadratnih metrov pa znaša 1170 evrov na mesec.

Izbran bo najugodnejši ponudnik, torej tisti, ki bo ponudil največjo najemnino. Po tem pa lastnik, torej občina, še lahko opravi dodatna pogajanja s ponudnikom. Sklenili bodo pogodbo za 5 letni najem.

Ponudbe bodo na občini odpirali 16. maja 2019, o rezultatih pa obvestil najkasneje v 15 dneh po odpiranju, so še zapisali v javnem razpisu.

Oddajajo tudi druge prostore v isti stavbi

Občina Trbovlje na naslovu Sallaumines 8 oddaja tudi nekaj več kot 200 kvadratnih metrov velik prostor za opravljanje dejavnosti. Ponudnik mora ponuditi najmanj 579 evrov najemnine, sklenili pa bodo pogodbo za nedoločen čas. Ali je prostor opremljen in, če ja, s čim, iz razpisa ni mogoče razbrati. So pa zapisali, da je primeren za opravljanje različnih dejavnosti.

Javno odpiranje ponudb bo prav tako 16. maja.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --