-- OGLAŠEVANJE --

Iskanje pripravnika se nadaljuje

Pripravnika, ki bo osem mesecev nabiral izkušnje z delom v javni upravi, znova iščejo v Hrastniku.

-- OGLAŠEVANJE --

Po tem, ko so na Občini Hrastnik aprila v svoje vrste vabili strokovnega sodelavca – pripravnika, so zdaj razpis ponovili. Danijela Milošević iz Občine Hrastnik je pojasnila, da sta se na prejšnji razpis prijavila dva kandidata. Ker sta bila oba neprimerna, se je komisija odločila, da bo razpis ponovila, je še dodala. Vsi zainteresirani za opravljanje pripravništva imajo znova priložnost, da oddajo svojo vlogo.

8 mesečna zaposlitev, delovne izkušnje niso potrebne

V oddelku za družbene dejavnosti in splošne zadeve bo za osem mesecev dobil zaposlitev kandidat, ki ima opravljeno najmanj specializacijo po višješolski izobrazbi ali visokošolski strokovni oziroma univerzitetni izobrazbi. Gre za prvo sklenjeno pogodbo o zaposlitvi, ki ustreza stopnji pridobljene izobrazbe, zato delovne izkušnje niso potrebne. Izbrani kandidat bo na Občini opravljal naloge z delovnega področja po nalogu nadrejenega, direktorja občinske uprave in župana ter pomagal pri opravljanju nalog povezanih s tajniškimi in administrativnimi nalogami ter vezanih na izvedbo protokolarnih opravil. Med drugim se bo še usposabljal za opravljanje strokovnih nalog s področja družbenih dejavnosti ter drugih nalog podobne zahtevnostne stopnje.

Zainteresirani lahko svojo vlogo na obrazcu, ki je objavljen na spletni strani Občine, odda še do 21. maja.

 

Prosto delovno mesto čaka na pripravnika

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po desetletju bivanja v nekdanji tovarni skoraj prepolovljen vpis

Letos je točno 10 let, kar so se najmlajši Zagorjani preselili v preurejene prostore nekdanje tovarne Lisca.  Pred vselitvijo so bili oddelki vrtca razseljeni po...
-- OGLAŠEVANJE --