-- OGLAŠEVANJE --

Iščejo ljudi, ki so vas v 2023 navdušili

-- OGLAŠEVANJE --

Regionalni center NVO Consulta je objavil javni natečaj “Prostovoljec zasavske regije 2023”. Podelili bodo štiri nazive posameznicam oziroma posameznikov, po eno za vsako občino, en naziv Prostovoljska organizacija zasavske regije 2023 in en naziv Prostovoljski projekt zasavske regije 2023.

Ko bodo končali z zbiranjem predlogov, je čas od 6.2. do 20.2.2024 rezerviran za javno glasovanje. Rezultate bodo letos razglasili na svetovni dan nevladnih organizacij, ki bo v konec februarja na prireditvi v Kisovcu.

Lansko leto je zaključna prireditev izbora potekala konec januarja v Kulturnem centru Litija. Popestrili so jo različnimi kulturnimi točkami. Največ glasov in s tem naziv Prostovoljec zasavske regije 2022 so prejeli Brigita Rozina za Litijo, Andrej Ferk za Hrastnik, Bogdan Žibert za Trbovlje in Alojzij Klančišar za občino Zagorje ob Savi. Naziv Prostovoljska organizacija zasavske regije 2022 je prejela organizacija Zasavska ljudska univerza, titulo Prostovoljski projekt zasavske regije 2022 pa projekt Urlaub na vasi, Kulturno društvo Podkum iz Zagorja.
Če imate predloge za kandidate, organizacije in projekte, programe oz. akcije za pridobitev nazivov za leto 2023 vas v Consulti vabijo, da jih na obrazcih oddate do konca tega meseca. Besedilo javnega natečaja in obrazce za prijave najdete na njihovi spletni strani.

Poznate kakšnega super prostovoljca?

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

ANKETA: Kaj bi vi prebrali najprej?

Zanima nas, kakšne vsebine so vam najbolj všeč. Kaj je tisto, kar bi prebrali najprej.
-- OGLAŠEVANJE --