-- OGLAŠEVANJE --

Iščejo izvajalca, ki bo izvedel korenito prenovo Zdravstvenega doma Hrastnik

-- OGLAŠEVANJE --

V Hrastniku, kjer so pred dobrim tednom uradno predali namenu vrtčevsko enoto Sonček, ki so jo energetsko sanirali, dodali priklop na kanalizacijo in izvedli še vrsto projektov v notranjosti, sledi energetska sanacija še enega objekta. Na vrsti je Zdravstveni dom Hrastnik.

Zaradi znižanja obratovalnih stroškov in zagotovitve boljših bivalnih in delovnih pogojev zaposlenih kot tudi obiskovalcev, bo Občina Hrastnik rekonstruirala obstoječo stavbo zdravstvene ustanove, na streho pa naj bi umestili tudi sončno elektrarno, je povedal hrastniški župan Marko Funkl. Ta naj bi proizvedla več energije, kot jo potrebuje Zdravstveni dom za svoje dejavnosti, zato bodo presežki na voljo tudi drugim uporabnikom.

Včeraj je občina objavila razpis, v katerem išče izvajalca, ki bo prenovil objekt, potreben celovite in sistematične energetske sanacije, ta pa naj bi zajela ves zunanji obod od temeljev do vrha strešnih konstrukcij in zagotovila sklenjen toplotno izolacijski ovoj. Zdravstveni dom bo po prenovi imel tudi novo razsvetljavo ter prezračevalni sistem rekuperacije toplote odpadnega zraka.

Poseg bo še zahtevnejši, ker objekta ne bo mogoče v celoti zapreti. Potek del bo potrebno uskladiti z uporabniki objekta in nekatera dela se bodo morala izvajati tudi izven delovnega časa.

Če bo obveljalo, bodo Zagorjani in Hrastničani ponoči in med vikendi brez nujne medicinske pomoči

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Napihal čez 1 mg/l in kar na licu mesta ostal brez izpita

Policisti so minuli vikend na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še: PP Hrastnik V petek je bila občanu zasežena zelena rjava posušena rastlina (sum konoplja)...
-- OGLAŠEVANJE --