-- OGLAŠEVANJE --

Hura, počitnice! Zasavska ljudska univerza pripravlja delavnice za otroke

Julija in avgusta se lahko otroci udeležijo brezplačnih poletnih dejavnosti, ki bodo v organizaciji Zasavske ljudske univerze potekali v Zagorju in Trbovljah.

-- OGLAŠEVANJE --

Dejavnosti bodo v počitniških mesecih potekale v prostorih ZLU v Zagorju vsak ponedeljek, sredo in petek ter v Trbovljah v dogovoru z Društvom prijateljev mladine. Zaradi lažje organizacije so obvezne predhodne prijave na povezavi TUKAJ.

Za več informacij sta na voljo izvajalki aktivnosti na elektronskih naslovih nika.bukovsek@zlu.si in nika.nedeljko@zlu.si ali na telefonskih številkah 031 617 335 in 030 366 779.

Umetniško, športno, kuharsko … poletje

V juliju se bodo prijavljeni otroci lahko zabavali pri ustvarjanju z naravnimi materiali, trajnostnimi poslikavami na kamen, gibalnimi in ritmičnimi igrami, izdelovanju zapestnic, ustvarjanju z umetno inteligenco, izdelovanju origamijev, kegljanju ali sprehodom po zemlji.

V avgustu bodo na ZLU pripravili delavnico ustvarjanja pisanih mandal, kulinarično delavnico, zabavne miselne igre, risanjem, izdelavo ročne lutke, ustvarjanje z LEGO kockami ali družabnimi igrami za vse.

Sorodni članki:

Še več jih bo in še bolj pestro bo

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --