-- OGLAŠEVANJE --

Hrastničani v posel s Petrolom in Javno razsvetljavo

-- OGLAŠEVANJE --

1,7 milijona evrov težko pogodbo je občina Hrastnik podpisala s Petrolom za izvedbo celovite energetske sanacije 4 javnih objektov. Pri posodobitvi javne razsvetljave bo sodelovalo tudi ljubljansko podjetje Javna razsvetljava.

Energetska sanacija Osnovne šole narodnega heroja Rajka, zimskega bazena in Športne dvorane Hrastnik ter občinske stavbe se bo v večjem delu izvajala po modelu javno-zasebnega partnerstva, prek katerega zasebni partner investira v energetsko sanacijo objekta in zagotavlja minimalni nivo prihrankov, javni partner pa ga skozi te prihranke poplača, so sporočili s hrastniške občine. Dela naj bi končali oktobra letos.

430.000 evrov za javno razsvetljavo

Skupaj z družbo Javna razsvetljava je Petrol pridobil 15-letno koncesijo za izvajanje posodobitve javne razsvetljave v Hrastniku. V prvem letu bo v obnovo javne razsvetljave, ki naj bi jo zaključili junija letos, vloženih 430.000 evrov.

SORODNI ČLANKI:

Zamenjati bodo morali kar 800 svetilk

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Župan ogorčen! Kdo krade rože z mostu?

Pred hrastniškim občinskim praznikom vsako leto poskrbijo za zasaditev in ureditev zelenic ter gredic po občini. A tokrat je to nekoga zmotilo ... Ponoči so...
-- OGLAŠEVANJE --