-- OGLAŠEVANJE --

Garjajeve terapije in Teslovi instrumenti v “posebni” hiši na Mlinšah

-- OGLAŠEVANJE --

Na Mlinšah, na točki, kjer ima voda namesto 10.000 enot po Bovisovi skali, le teh kar milijon, v hiši zgrajeni iz kamnov, ki so prebivalstvo varovale pred vpadi Turkov se je v teh dneh odprl diagnostično terapevtski center društva Calvodas. Nahaja se v starodavni hiši, ki ima za sabo bogato večstoletno zgodovino, pod njo pa je globok in močan vodni vir, katerega energijo občutijo tudi obiskovalci.

Garjajeve terapije in Teslovi instrumenti

V centru na Mlinšah usposobljeni člani obiskovalcem pripravijo natančno analizo telesa in izvajajo terapije z Garjajevim aparatom. Cilj je pospešitev okrevanja in izboljšanja bolezenskih stanj z matricami, za samopomoč in izboljšanje počutja pa so obiskovalcem na voljo tudi ogrlice in kvantno informirane kreme ter Rezoton12 (ruska tehnologija v procesu samopomoči). Garjajeve terapije izvajajo s posebnimi instrumenti, ki jih je razvijal svetovno znani izumitelj Nikola Tesla – pomagajo pa tako odraslim kot tudi otrokom.

Starodavni temelji Zasavja že od nekdaj iz svojih globin prinašajo bogastva, zaradi katerih človeka kljub strminam in globinam nenehno vleče v te kraje. Ne le premog, zasavske globine skrivajo tudi zdravilne vrelce in skrivnostno vodo, ki je v teh koncih pač nekoliko drugačna kot drugje. Zato ni presenetljivo, da tu odgovore najdejo mnogi, ki si želijo izboljšati svoje počutje in narediti nekaj zase, za svoje telo in dušo.

 

Terapije temeljijo na znanju in raziskovanjih ruskega znanstvenika molekularnega biologa Pjotra Petroviča Garjajeva, ki je z lingvističnovalovno genetiko zamajal prepričanja o dosedaj poznanih genetskih procesih. Dokazal je namreč, da molekula DNK ne deluje samo kot snov, temveč tudi kot magnetno polje ali energijsko valovanje. Preprosto povedano po Garjajevu DNK proizvaja svetlobo in zvok.

Zvočne datoteke – matrice, ki nosijo genetsko informacijo

In na kakšen način potekajo terapije? Sodeč po Garjejevih dognanjih, DNK ne opravlja samo prenosa dednih vsebin s staršev na otroke in glavni problem razvoja ni shranjen v DNK, temveč na področjih energijskih polj. Znanstvenik je ustvaril genetsko matrico, ki naj bi pomagala pri premagovanju tudi najtežje bolezni. Matrice so zvočne datoteke, zapisane v formatu MP3 ali wave, na katerih je v obliki zvoka oziroma šuma zapisana osebna genetska informacija posameznika.

Posebnost hiše na Mlinšah, kjer sedaj deluje predstavništvo oddelka učnega inštituta iz Beograda (MNIC Nikola Tesla), pa niso le terapije, ki jih po novem nudijo obiskovalcem. Hiša v centru Mlinš je bila zgrajena okoli leta 1700 in del je bil zgrajen iz kamenja, ki je na Zasavski Sveti gori branilo pred vpadi Turkov. In prav ti kamni, verjame lastnica hiše Darja, imajo posebno moč. Da je nekaj posebnega na območju mlinške hiše, je naša sogovornica ugotovila, ko se je lotila obnove. Ves čas je od nekje prihajala voda in za sabo puščala skoraj modre sledi. Na Inštitutu Jožef Štefan so predlagali sodelovanje z Inštitutom Bion, kjer so potrdili, da je voda na tem mestu resnično nekaj posebnega.

“Vsi so se smejali” …dokler voda ni bruhnila v zrak

Med prenovo hiše leta 2006 se je lastnica odločila, da izkopljejo vrtino. Čeprav so ji vsi govorili, da na Mlinšah vode ni, da meče denar skozi okno, je vztrajala. Po 10 in 10 metrov so vrtali in »vsi so se mi smejali. Ta baba je itak zmešana« je bilo slišati, se z nasmeškom spomni Darja, ki je zaupala svoji intuiciji in vztrajala vse do 86 metra, ko je voda, prav tista, za katero so vsi trdili, da je ni, bruhnila s takšnim pritiskom, da je niso uspeli več zapreti. Dober mesec je trajalo, da je našla izvajalca, ki je bil sposoben zapreti vrtino s tako močnim pritiskom.

Ko pri našem obisku Darja nataka vodo v kozarce, ima vsak drugačno motnost. »Odvisno, za koga jo natakam,« nam preprosto pokaže, ko natoči en kozarec, nato še drugega – in da voda Calvodas, kot jo imenujejo po društvu, postane na videz »čista« se pri enem zgodi takoj, pri drugem traja več minut. Če ne vidiš, ne verjameš.

Ko je hotela prodati hišo se je spet pojavila voda …

Na tej lokaciji ima Darja poslanstvo. To je dognala, ko je prostore želela prodati. Že skoraj dogovorjena s kupcem, ki naj bi to vodo polnil in prodajal v komercialne namene, pa se je vsakič tik pred podpisom pogodbe pojavilo neurje in poplavilo prostore in okolico hiše. Pa so počistili in sanirali nastalo škodo, a je voda spet in spet udarila. Postalo ji je jasno, da mora hiša ostati v njenih rokah.

Tako je danes, skupaj z Društvom Calvodas, ustanovila diagnostični center, kjer se izvajajo Garjajeve terapije. Predpogoj, ki so ga postavili na Teslovem inštitutu v Beogradu pa je bil, da ceno terapij dogovorijo skupaj, in da je ta takšna, da pokrije le stroške in je dostopna širšemu prebivalstvu.

SORODNI ČLANKI:

FOTOGALERIJA: Neverjeten energetski nasad sredi Zasavja

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --