19 C
Trbovlje
nedelja, 4. junija 2023
ZON.siAktualnoFOTO: Po več urah cesto le odprli

FOTO: Po več urah cesto le odprli

DOPOLNITEV ob 17. uri: Cesta je končno odprta za promet!

————–

Dober teden je minil od naše objave prispevka “Velikokrat smo že bežali pred objestnimi vozniki …”. Pisal nam je zaskrbljen Izlačan, ki dnevno opaža, kako vozniki divjajo čez Izlake.

Danes se je izkazalo, da ima na žalost še kako prav. Cesta Izlake – Čemšenik je na Izlakah zaprta že več ur, zaradi prometne nesreče.

Prebivalci poročajo, da je romunski voznik naložen z novimi avtomobili v resnici zašel, saj ga je napak peljala navigacija. “To pa ni prvi kamion, ki je zašel,” priča domačin.

Ko je le ta obračal, da bi se vrnil, je pripeljal še en kamion naložen z lesom. Ta je “ubranil” hišo, še pojasni domačin, ki je dogajanje spremljal.

Po pričanju občanov je voznik, ki je prevažal avtomobile izstopil in pozabil potegniti zavoro, zato je kamion pobegnil po klancu.

 

Na policiji o podrobnostih nesreče še ne govorijo, povedali so le: TUKAJ! . Cesta je še vedno zaprta, zapišejo na Prometno informacijskem centru.

SORODNI ČLANKI:

Vpogled v tretjo razvojno os

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Dirka na Katarino – zaprte bodo ceste po Trbovljah

Jutri bo v Trbovljah potekalo tradicionalno tekmovanje športnih avtomobilov na Katarino, ki ga organizira društvo Magnet. Vabljeni na ogled dirke in razstave starodobnih vozil....
X