-- OGLAŠEVANJE --

FOTO: Po več urah cesto le odprli

-- OGLAŠEVANJE --

DOPOLNITEV ob 17. uri: Cesta je končno odprta za promet!

————–

Dober teden je minil od naše objave prispevka “Velikokrat smo že bežali pred objestnimi vozniki …”. Pisal nam je zaskrbljen Izlačan, ki dnevno opaža, kako vozniki divjajo čez Izlake.

Danes se je izkazalo, da ima na žalost še kako prav. Cesta Izlake – Čemšenik je na Izlakah zaprta že več ur, zaradi prometne nesreče.

Prebivalci poročajo, da je romunski voznik naložen z novimi avtomobili v resnici zašel, saj ga je napak peljala navigacija. “To pa ni prvi kamion, ki je zašel,” priča domačin.

Ko je le ta obračal, da bi se vrnil, je pripeljal še en kamion naložen z lesom. Ta je “ubranil” hišo, še pojasni domačin, ki je dogajanje spremljal.

Po pričanju občanov je voznik, ki je prevažal avtomobile izstopil in pozabil potegniti zavoro, zato je kamion pobegnil po klancu.

 

Na policiji o podrobnostih nesreče še ne govorijo, povedali so le: TUKAJ! . Cesta je še vedno zaprta, zapišejo na Prometno informacijskem centru.

SORODNI ČLANKI:

Vpogled v tretjo razvojno os

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --