5.4 C
Trbovlje
sobota, 23. oktobra 2021
ZON.siAktualnoFOTO: Po več urah cesto le odprli

FOTO: Po več urah cesto le odprli

DOPOLNITEV ob 17. uri: Cesta je končno odprta za promet!

————–

Dober teden je minil od naše objave prispevka “Velikokrat smo že bežali pred objestnimi vozniki …”. Pisal nam je zaskrbljen Izlačan, ki dnevno opaža, kako vozniki divjajo čez Izlake.

Danes se je izkazalo, da ima na žalost še kako prav. Cesta Izlake – Čemšenik je na Izlakah zaprta že več ur, zaradi prometne nesreče.

Prebivalci poročajo, da je romunski voznik naložen z novimi avtomobili v resnici zašel, saj ga je napak peljala navigacija. “To pa ni prvi kamion, ki je zašel,” priča domačin.

Ko je le ta obračal, da bi se vrnil, je pripeljal še en kamion naložen z lesom. Ta je “ubranil” hišo, še pojasni domačin, ki je dogajanje spremljal.

Po pričanju občanov je voznik, ki je prevažal avtomobile izstopil in pozabil potegniti zavoro, zato je kamion pobegnil po klancu.

 

Na policiji o podrobnostih nesreče še ne govorijo, povedali so le: TUKAJ! . Cesta je še vedno zaprta, zapišejo na Prometno informacijskem centru.

SORODNI ČLANKI:

Vpogled v tretjo razvojno os

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Cel mesec popolnih občasnih ZAPOR na cesti Zagorje – Litija

Zaradi sečnje dreves bodo na cesti Litija - Zagorje, natančneje na območju Litija - Spodnji Log popolne kratkotrajne zapore do 30 minut. Zapore so...