23.8 C
Trbovlje
sreda, 28. julija 2021
ZON.si1+1=2FOTO: Stavba pospešeno spreminja podobo

FOTO: Stavba pospešeno spreminja podobo

Podružnična šola na Dolu pospešeno spreminja svojo podobo. Prenova poteka v okviru pogodbenih rokov, je zatrdil direktor hrastniške občinske uprave Janez Kraner.

Tudi v notranjosti stavbe dela v polnem teku

Janez Kraner

Delavci zaključujejo gradbene konstrukcije novogradnje, novi del – severno krilo je zgrajeno, streha bo v celoti zaključena, ko bodo odstranili gradbeno dvigalo, svojo podobo pa dobiva tudi večnamenski prostor med Dolanko in šolo, našteva Kraner.

Prav tako je vgrajena večina stavbnega pohištva na ovoju stavbe. V notranjosti šole pa so v polnem teku dela na instalacijah, na delu notranjosti zahodnega krila se izvajajo ometi.

Še ta mesec pogodba z dobaviteljem opreme

Po Kranerjevih besedah je v zaključni fazi tudi postopek izbire dobavitelja notranje opreme: “Podpis pogodbe bo v tem mesecu. Pravočasna izbira dobavitelja opreme je  potrebna tudi zaradi usklajevanja detajlov instalacij in ojačitev. Opremo naj bi začeli montirati konec maja, usklajeno z zaključnimi finomontažnimi deli.”

Fotogalerija:

SORODNI ČLANKI:

FOTO: Sledimo gradnji dolske šole

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Priložnost za delo v Dewesoftu. Te zanima?

Trboveljsko podjetje Dewesoft ves čas išče nove sodelavce. V 20 letih kar so na trgu večajo svoje prostore, število zaposlenih in seveda tudi dobiček. Poleg...