-- OGLAŠEVANJE --

FOTO: Sprejem za Tilna

-- OGLAŠEVANJE --

“Doživel sem zelo lep sprejem, organizatorji so se zelo potrudili. Na sprejem je prišlo lepo število ljudi. Vesel sem in hvaležen vsakemu, ki me je prišel pozdraviti in mi izkazati podporo,” se je današnjega večernega sprejema, ki so go v njegovo čast pripravili v telovadnici OŠ Izlake razveselil novi evropski prvak, član izlaškega kluba Pon Do Kwan Tilen Zajc.

Srečna trinajstica

slika-22_512x768
Tilen Zajc

Ne evropskem prvenstvu v kickboxingu v Grčiji se je Izlačan v point-fightu v kategoriji do 74 kg za najvišjo stopničko boril z Ircem Hoong Ki Loojem. Sodniško točkovanje se je ustavilo pri izidu 13:3, kar je pomenilo zmago za Tilna po točkovni razliki. Z enako točkovno razliko je Zajc v polfinalu ugnal tudi Italijana Farino, medtem ko je bil rezultat v njegovem četrtfinalnem dvoboju z Madžarom Veresem, sicer večkratnim evropskim in svetovnim prvakom, po prvem podaljšku 13:13. Tam je naš reprezentant slavil v boju na zlato točko.

Srečna trinajstica? »Prej nisem bil niti pozoren na to, ampak očitno se ponavlja in če je za nekatere nesrečna, je zame očitno srečna…zanimivo!« Tako je Tilen lanskoletnemu naslovu svetovnega podprvaka, letos dodal še naslov evropskega prvaka.

Z nastopi Tilna je bil zelo zadovoljen tudi njegov trener Srečko Rozman, ki je bil tokrat na tekmovanju v vlogi selektorja Point fight reprezentance Slovenije.

Fotogalerija:

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Objavljamo seznam lokacij, kjer bodo jutri merili z radarji!

Maraton nadzora hitrosti bo na teh lokacijah potekal jutri, 19. aprila med 6. in 18. uro. Z vnaprejšnjim obveščanjem voznikov in objavo lokacij želijo...
-- OGLAŠEVANJE --