25 C
Trbovlje
ponedeljek, 29. maja 2023
ZON.siAktualnoFOTO: Sprejem za Tilna

FOTO: Sprejem za Tilna

“Doživel sem zelo lep sprejem, organizatorji so se zelo potrudili. Na sprejem je prišlo lepo število ljudi. Vesel sem in hvaležen vsakemu, ki me je prišel pozdraviti in mi izkazati podporo,” se je današnjega večernega sprejema, ki so go v njegovo čast pripravili v telovadnici OŠ Izlake razveselil novi evropski prvak, član izlaškega kluba Pon Do Kwan Tilen Zajc.

Srečna trinajstica

slika-22_512x768
Tilen Zajc

Ne evropskem prvenstvu v kickboxingu v Grčiji se je Izlačan v point-fightu v kategoriji do 74 kg za najvišjo stopničko boril z Ircem Hoong Ki Loojem. Sodniško točkovanje se je ustavilo pri izidu 13:3, kar je pomenilo zmago za Tilna po točkovni razliki. Z enako točkovno razliko je Zajc v polfinalu ugnal tudi Italijana Farino, medtem ko je bil rezultat v njegovem četrtfinalnem dvoboju z Madžarom Veresem, sicer večkratnim evropskim in svetovnim prvakom, po prvem podaljšku 13:13. Tam je naš reprezentant slavil v boju na zlato točko.

Srečna trinajstica? »Prej nisem bil niti pozoren na to, ampak očitno se ponavlja in če je za nekatere nesrečna, je zame očitno srečna…zanimivo!« Tako je Tilen lanskoletnemu naslovu svetovnega podprvaka, letos dodal še naslov evropskega prvaka.

Z nastopi Tilna je bil zelo zadovoljen tudi njegov trener Srečko Rozman, ki je bil tokrat na tekmovanju v vlogi selektorja Point fight reprezentance Slovenije.

Fotogalerija:

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Sumijo na požig, ki se je iz enega avtomobila razširil še na drugega in na smetnjake

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:   PP Zagorje ob Savi: - v soboto so policisti nudili asistenco zdravstvenemu osebju ZD Zagorje ob Savi -...
X