-- OGLAŠEVANJE --

FOTO: Slovesno odprli TVU

-- OGLAŠEVANJE --

Številni obiskovalci so pospremili današnje nacionalno odprtje 22. tedna vseživljenjskega učenja v Delavskem domu Trbovlje.

Partnerstvo za razvoj človeških virov v Zasavju

Udeležila se ga je tudi ministrica za izobraževanje, znanost in šport dr. Maja Makovec Brenčič, ki je pred tem za dober namen tekla na zasavskem humanitarnem teku za osebe z Downovim sindromom v športnem parku Rudar.

V okviru odprtja tedna vseživljenjskega učenja so Tomaž Berginc, GZS, OZ Zasavje, Lijana Vidic Ristič, Zavod RS za zaposlovanje, OE Trbovlje in Tone Bezgovšek, Zasavska ljudska univerza podpisali sporazum partnerstva za razvoj človeških virov v Zasavju.

Ljudje se spet zaposlujejo

Številnih dejavnosti Zasavske ljudske univerze, ki je vodilna organizacija na področju izobraževanja odraslih v Zasavju, se udeležuje okoli 10 odstotkov vseh Zasavcev, pravi Bezgovšek, njihov cilj je še povečati število udeležencev.

Vsi trije podpisniki sporazuma pa so ugotovili, da se stanje na področju pridobivanja kompetenc in zaposlovanja v Zasavju izboljšuje. “Lani in letos se je zgodil ogromen odliv brezposelnih iz zavoda, povečujejo se potrebe po zaposlovanju iz drugih območnih enot zavoda,” opaža Vidic Rističeva. Podobnega mnenja je tudi Berginc, ki pravi, da je “kriza kazala na to, da priložnosti za zaposlitev ni; zdaj priložnosti so, zato se je veliko ljudi resno lotilo projekta ponovne zaposlitve.

Fotogalerija:

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prosto in v celoti obnovljeno 75 m2 veliko stanovanje v centru Trbovelj

Na voljo in vseljivo takoj po podpisu pogodbe je dvosobno stanovanje s kabinetom v Trbovljah, na Trgu revolucije 26.  Družba Spekter oddaja stanovanje v najem...
-- OGLAŠEVANJE --